Ölü Sinekten Resim Yapıyor

• Konbuyu başlatan hayalhane
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler kategorisinde hayalhane tarafından oluşturulan Ölü Sinekten Resim Yapıyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,857 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler
Konu Başlığı Ölü Sinekten Resim Yapıyor
Konbuyu başlatan hayalhane
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan yağmur sezgi
H

hayalhane

Ölü sinekten resim yapıyor!

İsveçli fotoğraf sanatçısı Magnus Muhr, tarih boyunca insanların en sevmediği böceklerden biri olan sinekleri sanatında kullanıyor

Evinde pencerelerin ve lambaların etrafında bulunan ölmüş sinekleri toplayan Muhr, onları bir kağıt üzerine yerleştiriyor ve etraflarına şekiller çizerek komik resimler oluşturduktan sonra onların fotoğrafını çekiyor.

Sineklere kayak yaptıran, dans ettiren, akrobatik hareketler deneten İsveçli sanatçı, "Bu fikir 5 yıl önce bir partide aklıma geldi. Çok sıkılmış ve yürüyüşe çıkmıştım. Sonra yerde ölmüş sinekler buldum ve bu fikir aklıma geldi" diye konuştu.

Eve geldikten sonra ölmüş sinekleri beyaz bir kağıt üzerine yerleştirdiğini ve onları kalemiyle komik pozisyonlara soktuğunu anlatan 40 yaşındaki Muhr, yaptığı çok basit ve anlaşılır resimlerle sineklerin popüler hale geldiğini belirterek, "Mizah uluslararası bir dil ve insanların düşündüklerini anlatıyor" dedi.

Cımbızla her bir sineği kağıt üzerine yerleştirmesinin çok zamanını aldığını dile getiren Muhr, resimleri yaparken eğlendiğini, ancak çok yorucu ve karmaşık bir iş olduğunu söyledi.

Hiçbir zaman sinekleri öldürmediğini vurgulayan İsveçli sanatçı, onlar üzerinde başka herhangi bir işlem yapmadığını da belirtti.

İsveç’in Karlskoga kasabasında yaşayan ve koleksiyonunu genişletmeyi planlayan Magnus Muhr, fotoğraflarının kopyalarını 35 sterline (yaklaşık 88 TL) satıyor.

P

prenses35

Kullanıcı
23 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
36
İzmir
yaratıcı bir fikir.
sinekler resmin üzerinde nasıl duruyor??

H

hayalhane

nasıl mı duruyo  2 şekilde

1)resim yataysa (masa üzerinde falan) öyle
2)Sineklere ölü :) ondan kaçöamıyolar ;D

P

prenses35

Kullanıcı
23 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
36
İzmir
:) yok öyle değill
yani sinekleri kağıdın üzerine nasıl yerleştiriyorlar
kağıdı dikleştirince,kaldırınca flan düşmezler mi

H

hayalhane

E onuda düşünmüştür.Belkide 404 kullnıyo ;D ;D ;D

P

prenses35

Kullanıcı
23 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
36
İzmir
nasıl durduğunu belirtmemişler mi

P

prenses35

Kullanıcı
23 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
36
İzmir
peki :) paylaşım için teşekkürler

H

hırslı.28

Kullanıcı
16 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
yaratıcı güzel ve komik ;D

H

hayalhane

işin şu kısmı var.İş kapısı.Buadam sineklerden resim yapıp satıyodur kesin ;D
bizim türklerde sinek kapını kurup tonla sinek yakalar bu arkadaşa satarlar ;D ;D Eminğm ben ;D ;D

H

hırslı.28

Kullanıcı
16 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
;D ;D ;D
alemsin valla

B

blt.cemile

Kullanıcı
11 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Hakkaten ya yaraıcılığa bak ;D ;D
Paylaışm için teşekkürler

H

hayalhane

;D ;D vega sende s,nek leşi dedin de sanki inan leşi mi?Alt tarafı ufacık sinek ölüsü ;D ;D
Sende bek bi titizsin valla ;D ;D

V

vega

Kullanıcı
24 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Diyarbakır
hayalhane' Alıntı:
;D ;D vega sende sinek leşi dedin de sanki inan leşi mi?Alt tarafı ufacık sinek ölüsü ;D ;D
Sende bek bi titizsin valla ;D ;D
;D ;D ;D öyleyimdir  :dil ya gerçekten ama bilmem arastırdımda netten sergisini felan buldum çok iğrenç yaa ;D

H

hayalhane

Yokya adamın hakkını yememek lazım güzel görüm var.Baksana adamlar gibi paşa paşa güneşleniyolar ;D ;D ;D Be beyendim vallaha ;D ;D ;D

I

ibrahimgemlik

Kullanıcı
23 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
Paylaşım için tesekurler.

Biz balık yakalamada kullanıyoduk sinekleri kendilerini baya geliştirmişler ressam olmus ölüde olsa hayvancıklar ben biliyodum keşfedileceklerini. 8)