Öğüt (Özdemir ASAF)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CaspeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CaspeR

Kullanıcı
zdemirasafrq8is3.jpg

"insan bir şeyi yapmaya karar verdi mi,sonuna kadar gitmeli ; ama yaptığı şeyden sorumluluk almalı.Ne yaparsa yapsın , önce niçin onu yaptığını bilmeli ve daha sonra yaptıklarını hiç kuşkulanmadan , çekinmeden, bütün gücünü vererek yapmalı. "
don juan

sevdiğim bir paragraf paylaşmak istedi...

GulsahToptas' Alıntı:
"insan bir şeyi yapmaya karar verdi mi,sonuna kadar gitmeli ; ama yaptığı şeyden sorumluluk almalı.Ne yaparsa yapsın , önce niçin onu yaptığını bilmeli ve daha sonra yaptıklarını hiç kuşkulanmadan , çekinmeden, bütün gücünü vererek yapmalı. "
don juan

sevdiğim bir paragraf paylaşmak istedi...

İyi yapmışın  :) teşekkürler.

Özdemir Asaf..
En beğendiğim şairlerdendir, hatta daha ortaokuldayken şiiri onunla tanıdım, onunla sevdim diyebilirim..
Bu şiirinde de yine kelimelerle oynayarak anlatmış hayatın basitliğini.. Yoksa zorluğunu mu demem gerekirdi..!
Teşekkürler Casper

Özdemir Asaf en sevdiğim şairlerden... paylaşım iin teşekkürler

Özdemir Asaf'ın bu güzel öğütünü bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Hayat okulunun gerçeğini muntazam yansıtmış.

Çok güzel bir yazıydı. Paylaşımın için tşkler casper. (Resim biraz ürkütücüydü) ;)

BU SEVGİDİR

Onun güzelliğini herkes görüyorsa o bence az güzeldir.
Herkes biliyorsa o bence hiç güzel değildir.
Onun güzelliğini yalnız ben görüyorsam bu sevgidir.
Yalnız ben biliyorsam bu aşktır.
Hiç kimse görmüyorsa bu yalnızlıktır.

ÖZDEMİR ASAF.

bir tanede benden

Hayat  neler öğretmiyor ki..özdemir asafın sözleri kadar şiirleride harikadır..teşekkürler casper..

Geri