Öğretmen tehditleri

• Konbuyu başlatan korsan
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mizah kategorisinde korsan tarafından oluşturulan Öğretmen tehditleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,497 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mizah
Konu Başlığı Öğretmen tehditleri
Konbuyu başlatan korsan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan poyraz006
A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Edebiyatçının kide hiç fena değilmiş yahu Korsan :)  ;D ;D ;D ;D

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Bende fark ettim az evvel :) Haklısın Edebiyat'da fena değil...

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Korsan' Alıntı:
Edebiyat:Hiç mübalağa etmiyorum.Seni edebi bir parça olarak parçalar,bir güzel gazelini okurum.
Şu an yanımda edebiyat öğrenmeni arkadaşım var  ona okudum  bu yazılanlar doğrumu diye sordum  çok güldü yok ya abartmasınlar...
"Ben öğrencilerimi sadece hecelere bölüyorum hepsi bu" diyor :)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
crt' Alıntı:
Korsan' Alıntı:
Edebiyat:Hiç mübalağa etmiyorum.Seni edebi bir parça olarak parçalar,bir güzel gazelini okurum.
Şu an yanımda edebiyat öğrenmeni arkadaşım  ona okudum  bu yazılanlar doğrumu diye sordum  çok güldü yok ya abartmasınlar...
"Ben öğrencilerimi sadece hecelere bölüyorum hepsi bu" diyor :)
Edebiyatçıları severim gerçekten severim :)
Yazık çocuklara yahu biri hecelere biri hücrelere biri atomlara ne olursa olsun Gazel okumasını geçemez kimse :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Edebiyatın yanında aynı zamanda tiyatrocuda . Anlayacağın müthiş yetenek .
Yanımda ya fazla bişy de yazamıyorum okuyor.ama bildiğini okuyan bitip diyebilirim .Yazık öğrencilerini öyle havaya sokmuşki bülbül gübi şakıyorlar .Herbiri geleceğin şairi ,edebiyatçısı olabilir hane:)

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Bizim bi senelik bi edebiyat hocamız vardı.. Herkes çok korkardı ondan bayan kendisi.. Çok rencide ederdi :D Ayak üstü rencide ederdi haberin bile olmazdı.. Derste gene bi arkadaşı rencide ediyo.. Dedi dedi sonra seni kastetmiyom sakın yanlış anlama genel olarak sölüyom dedi  ;D Bu da hep böle kaldı.. Söler söler seni kastetmiom haa Sen de olabilirsin ama sen değilsin başkası da olabilirdi diodu  ;D