benimde en çok etkilendiğim iki satırrüya' Alıntı:Ogrendim ki...
Butun sevdiklerinle iyi ayrilman gerek
Hangisi son gorusme olacak bilemiyorsun.
yazının tamamı çok güzeldi fakat bu satırlar
düşünmeme sebep oldu
teşekkürler
efsuni' Alıntı:öğrenmenın sonu yok muhakkak....
ama neden öğrendıklerımızı uygulamakta zorlanıyoruz...
hayal_12' Alıntı:Asrın sorusu işte: "Öğrendiklerimizi neden uygulayamıyoruz? Yanlış ya da doğru olduğunu açıkça bildiğimiz şeyi hayatımıza tatbik etmekten bizi alıkoyan nedir?.."
Evet haklısın 'fıstık', nefis devreye giriyor ve doğru olanı bulmayı engelliyor.. Çünkü nefis doğru olmayanlarla beslenir çoğu zaman.. Kendini bulmak isteyen ve asrın hastalığından kurtulmak isteyen ise, önce nefsin ne olduğunu bilmek zorunda, sonra da nefsin hoşalandıklrından kaçmalıdır...
haklısın efsunicim hayatımzın her anında farkındalık gerekli...efsuni' Alıntı:öyle güçlü bir düşman kı nefs...içimizde kötü olan...şeytan bile dışarıdan müdehale etmek için çaba harcarken esas savaş vermemiz gereken içimizde... onun kölesi olmamak adına tek yapmamız gereken okumak ve düşüncelerimizin bilincinde olmak sanırım...farkında yasamak gerek hayatı...tıpkı kötü söz gibi kötü düşüncede sadece sahibini bağlıyor arkadaslarrr...
katılıyorum. nasıl bakmak istiyorsan öyle görürsün.Korsan' Alıntı:Ogrendim ki...
Iki insan ayni seye bakip
Tamamen farkli seyler gorebilir.
Bu yazıyı bir çok yerde okudum her okudugumdada bu satırlar ilgimi çekmiştir neden diye sormayın
Paylaşımiçin teşekkurler

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.