ÖGRENDİM Kİ...HAYATTA NELERE SAHİP OLDUĞUN ÖNEMLİ DEĞİL!

• Konbuyu başlatan FADİME TASTAN
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kim Ne Söylemiş? kategorisinde FADİME TASTAN tarafından oluşturulan ÖGRENDİM Kİ...HAYATTA NELERE SAHİP OLDUĞUN ÖNEMLİ DEĞİL! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 25,902 kez görüntülenmiş, 85 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kim Ne Söylemiş?
Konu Başlığı ÖGRENDİM Kİ...HAYATTA NELERE SAHİP OLDUĞUN ÖNEMLİ DEĞİL!
Konbuyu başlatan FADİME TASTAN
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan prenses35
F

feridis

Kullanıcı
7 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
wowww süper bir yazıydı hayatın ta kendisi işte bu yazıda saklı :D
hayal12 sanada hayırlı olsun diyelim şimdiden.. resmiyete döküyorsun artık ne güzel bizlerde faydalanacağız :)

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
:) bana gönderirsen ajansdakiler kıskanır 7-8 tane yollaman lazım :)

E

esranur

Kullanıcı
19 Mar 2007
En iyi cevaplar
0
0
inanılmaz güsel yazmısssınnn nehircim, eline yüreğine sağlıkk..hayatın ta kendısını anlatıyoo, yanii bzileriiin yasadıklarını :D

F

fıstık

rüya' Alıntı:
Ogrendim ki...
Butun sevdiklerinle iyi ayrilman gerek
Hangisi son gorusme olacak bilemiyorsun.

yazının tamamı çok güzeldi fakat bu satırlar
düşünmeme sebep oldu
teşekkürler
benimde en çok etkilendiğim iki satır
çok teşekkürler arkadaşım

:)

M

mhmt_shn

Kullanıcı
7 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
Aksaray - Artvin
Alınması gereken o kadar çok şey var ki burdan...
İnsan hayatını tamamen gözler önüne seren bir paylaşım
teşekkürlerrrr

E

efsuni

Kullanıcı
10 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
öğrenmenın sonu yok muhakkak....
ama neden öğrendıklerımızı uygulamakta zorlanıyoruz...

F

fıstık

efsuni' Alıntı:
öğrenmenın sonu yok muhakkak....
ama neden öğrendıklerımızı uygulamakta zorlanıyoruz...
:( keşke zorlanmadan uygulayabilsek... nefs denen şey devreye girdiği için uygulayamıyoruz galiba  :-[ ... güzel soruydu efsuni  ::)

H

hayal_12

Asrın sorusu işte: "Öğrendiklerimizi neden uygulayamıyoruz? Yanlış ya da doğru olduğunu açıkça bildiğimiz şeyi hayatımıza tatbik etmekten bizi alıkoyan nedir?.."

Evet haklısın 'fıstık', nefis devreye giriyor ve doğru olanı bulmayı engelliyor.. Çünkü nefis doğru olmayanlarla beslenir çoğu zaman.. Kendini bulmak isteyen ve asrın hastalığından kurtulmak isteyen ise, önce nefsin ne olduğunu bilmek zorunda, sonra da nefsin hoşalandıklrından kaçmalıdır...

F

fıstık

hayal_12' Alıntı:
Asrın sorusu işte: "Öğrendiklerimizi neden uygulayamıyoruz? Yanlış ya da doğru olduğunu açıkça bildiğimiz şeyi hayatımıza tatbik etmekten bizi alıkoyan nedir?.."

Evet haklısın 'fıstık', nefis devreye giriyor ve doğru olanı bulmayı engelliyor.. Çünkü nefis doğru olmayanlarla beslenir çoğu zaman.. Kendini bulmak isteyen ve asrın hastalığından kurtulmak isteyen ise, önce nefsin ne olduğunu bilmek zorunda, sonra da nefsin hoşalandıklrından kaçmalıdır...
tanıyanlardan oluruz inş.

E

efsuni

Kullanıcı
10 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
öyle güçlü bir düşman kı nefs...içimizde kötü olan...şeytan bile dışarıdan müdehale etmek için çaba harcarken esas savaş vermemiz gereken içimizde... onun kölesi olmamak adına tek yapmamız gereken okumak ve düşüncelerimizin bilincinde olmak sanırım...farkında yasamak gerek hayatı...tıpkı kötü söz gibi kötü düşüncede sadece sahibini bağlıyor arkadaslarrr...

F

fıstık

efsuni' Alıntı:
öyle güçlü bir düşman kı nefs...içimizde kötü olan...şeytan bile dışarıdan müdehale etmek için çaba harcarken esas savaş vermemiz gereken içimizde... onun kölesi olmamak adına tek yapmamız gereken okumak ve düşüncelerimizin bilincinde olmak sanırım...farkında yasamak gerek hayatı...tıpkı kötü söz gibi kötü düşüncede sadece sahibini bağlıyor arkadaslarrr...
haklısın efsunicim hayatımzın her anında farkındalık gerekli...

Ç

çakır

Kullanıcı
22 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
samsun
yazı cok guzel evet ogrenmek aslında en ıyı sey ama ogrendıklerımızı ne kadar yapıyoruz..

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Ogrendim ki...
Iki insan ayni seye bakip
Tamamen farkli seyler gorebilir.

Bu yazıyı bir çok yerde okudum her okudugumdada bu satırlar ilgimi çekmiştir neden diye sormayın :)

Paylaşımiçin teşekkurler

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
Korsan' Alıntı:
Ogrendim ki...
Iki insan ayni seye bakip
Tamamen farkli seyler gorebilir.

Bu yazıyı bir çok yerde okudum her okudugumdada bu satırlar ilgimi çekmiştir neden diye sormayın :)

Paylaşımiçin teşekkurler
katılıyorum. nasıl bakmak istiyorsan öyle görürsün.

B

berrak

Kullanıcı
28 Tem 2007
En iyi cevaplar
0
0
pembe...
Butun sevdiklerinle iyi ayrilman gerek
Hangisi son gorusme olacak bilemiyorsun
daha öncede birkaç kez okumuştum ve çok hoşuma gitmişti teşekkür ederiz tekrar paylaştığın için..

A

ayben

ewt hayatın ta kendisi gerçekten bu olsa gerek öğrendiklerimiz ve nasıl öğrendiğimiz  :-\

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Öğrendim ki 

Her şeye yada herkese ragmen birşeylerin mücadelesini vermenin bir anlamı yokmuş.
Ve yine öğrendim ki yukarıda öğrendiğim durumun tek GERÇEK miş