o kadar mutluyum ki paylaşmak istiyorum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xeinep
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Simaylaygonca  Göndermis  oldugunuz mejas banami ayit yok ise xeinep e mi ayit, eger bana ait ise tesekürlerim  sunarim.javascript:void(0);
Göz kırpan

xeinep bence bunları konusmak için erken değilmi senın için ilk bir hafta da belki olabilir ama emım ilerleyen zamanlarda görüş ayrılığı çıkacaktır onun için erken konusuyorsun hayal kırıklığına uğramanı istemem by

Ziyamat
Hosgeldiniz arkadas tabiki görüs ayriligi olabilir her insanda da farkli görüsler olabilir. sevgilerim ile.javascript:void(0);
Sustum

BU siteyi tesadüf eseri buldum ve çok mutlu oldum arkadaşlar KG yi çok seviyorum ve bu siteden fazlasıyla yararlanacağıma inanıyorum.Bir de siteye yeni gelmem sebebi ile bazı şeyleri bilmiyorum geçen gün bir arkadaşla KG hakkında sohbet ettik çok hoşuma gitti öyle bir ortamımız imkanımız var mı? :)

yavuzsayoğlu' Alıntı:
BU siteyi tesadüf eseri buldum ve çok mutlu oldum arkadaşlar KG yi çok seviyorum ve bu siteden fazlasıyla yararlanacağıma inanıyorum.Bir de siteye yeni gelmem sebebi ile bazı şeyleri bilmiyorum geçen gün bir arkadaşla KG hakkında sohbet ettik çok hoşuma gitti öyle bir ortamımız imkanımız var mı? :)

Merhaba:)
Keşke kendinize Yeni Katılanlar Bölümünde yeni bir sayfa açsaydınız.

bu siteye üye olduğum için çok mutluyum herkes içten ve samimi herkese saygılarımı sunuyorum bu site iyiki var süperrrrr ;D

ben 20 senedir calışıyom hiç kosarak işe gitmedim çünkı erken cıkıyorumö evden :)

dostum sorman bile hata  :)
istediğiniz her zaman bizlesiniz.
aramıza hoşgeldiniz  :)

kesinlikle hepiniz haklısınız arkadaşlar.internette doşaşıyordum ve şans eseri denk geldim ve resmen alışkanlık yaptı bu site bende.çok güzel umarım hiç bi şekilde bozulmadan böyle devam eder ;)

teşekkür ederim arkadaşım.  bu sitede kaliteli insanlarla karşılaşacağıma inandığım için burdayım. umarım herşey gönlünüzce olur

Mutluluğunuzu paylaşmak istedim.Bende mutlu olmak isterdim ama bizim işyerinde maalesef hala birbirine günaydın demeyen insanlar var bu yüzden çok üzgünüm :(

Bende bu siteyi tesadüfen bulanlardanım aslında tesadüf diyoruz alışkanlıktan ama hayatta hiç birşey tesadüf değil gerçekten çok güzel bir site.Her açtığımda kendimi çok mutlu hissediyorum :)

maydonoz' Alıntı:
Bende bu siteyi tesadüfen bulanlardanım aslında tesadüf diyoruz alışkanlıktan ama hayatta hiç birşey tesadüf değil gerçekten çok güzel bir site.Her açtığımda kendimi çok mutlu hissediyorum :)

Güzel yorumunuz için teşekkür ediyorum.

Geri