Niye ALO deriz?

"Elin adamı" sevgisini ve sevgilisini dünya ilan etmiş biz de kullanmış ama farkında bile değiliz Neden?

paylaşım için tşkler bende bilmiyordum öğrenmiş oldum emeğine sağlık :)

çok gusel olmuş paylaşımın ama ben ALO demorum :D ben EFENDİM dorum hep telde :)  :)

Bunu daha önceden biliyorum ama "Allessandra Lolita Oswaldo" bu ismi bir türlü aklımda tutamam. :-[ Paylasım icin tesekkürler prenses.. ;)

güzelmiş gerçekten teşekkürler hep düşünürdüm zaten ne anlamı var diye öğrenmiş oldum sağolasın prenses :) ;)

hep merak ederdim ama araştırmamıştım. çok hoş bir hatıra imiş, paylaşımınız için teşekkür ederim :)

çok özür dilerim ama bell beyin sevgilisi sağırmış ve hiç telefonla konuşaamış garibim ve alo nerden geliyor derseniz alo sözcüğü tıpkı türkcede ki kelimelerin değişime uğraması gibi telefonda hitapta da telefon eden kişi merhaba anlamında hello diyordu bu daha sonra alo ya dönüştü bell beyin sevgilisi sağırmış tekrar ediyorum bu yazı heryerde var ve malesef yanlış prensesciğim lütfen yanlış anlama seni elştirmek kesinlikle aklımın ucundan bile geçmez paylaşımların için teşekkürler :-[

çok güzelmiş bende hep meark etmişimdir zaten neden 'alo' diye aydınlandım  Teşekkürler...  ::)

fahri51' Alıntı:
çok özür dilerim ama bell beyin sevgilisi sağırmış ve hiç telefonla konuşaamış garibim ve alo nerden geliyor derseniz alo sözcüğü tıpkı türkcede ki kelimelerin değişime uğraması gibi telefonda hitapta da telefon eden kişi merhaba anlamında hello diyordu bu daha sonra alo ya dönüştü bell beyin sevgilisi sağırmış tekrar ediyorum bu yazı heryerde var ve malesef yanlış prensesciğim lütfen yanlış anlama seni elştirmek kesinlikle aklımın ucundan bile geçmez paylaşımların için teşekkürler :-[

vay be ???
hangisi doğru şimdi hadi bakalım  :-\

Okumuştum ama sevgilisinin terk ettiğini bilmiyordum :(
Teşekkürler Prenses ;)

Geri