NİCİN AGLARIZ

• Konbuyu başlatan Paradoks
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Araştırma Sonuçları kategorisinde Paradoks tarafından oluşturulan NİCİN AGLARIZ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,709 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Araştırma Sonuçları
Konu Başlığı NİCİN AGLARIZ
Konbuyu başlatan Paradoks
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan simurg_288
Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
kamuran' Alıntı:
Ağlarız tabii ki, insan olan ağlar, duyguları ölmemiştir, belki mutluluk gözyaşı  :) belki üzüntü  :'(
duygularımızın bir ifadesidir ağlamak.
Evet insan olan ağlar belki üzüntü duygularımızın ifadesidir demişsiniz.. ßence "Belki"si fazla olarak söylemişsiniz..
Geçen gün ilkokuldan bir arkadaşımla konuşuyordum.. Yurtdışında yaşıyor.. Nasibeti geldi.. konu ağlamaktı.. bana erkekler ağlarmı diye sordu şaşkın bi şekilde..

E

esranur

Kullanıcı
19 Mar 2007
En iyi cevaplar
0
0
aklıma Sezen Aksunun şarkısı geldii.. ağlamak güseldir, süzülürken yaşlar gözünden...  :'( :)

K

kamuran

Safari' Alıntı:
kamuran' Alıntı:
Ağlarız tabii ki, insan olan ağlar, duyguları ölmemiştir, belki mutluluk gözyaşı  :) belki üzüntü  :'(
Evet insan olan ağlar belki üzüntü duygularımızın ifadesidir demişsiniz.. ßence "Belki"si fazla olarak söylemişsiniz..
Geçen gün ilkokuldan bir arkadaşımla konuşuyordum.. Yurtdışında yaşıyor.. Nasibeti geldi.. konu ağlamaktı.. bana erkekler ağlarmı diye sordu şaşkın bi şekilde..
Tamam düzeltiyorum "belki mutluluk gözyaşı  :) belki üzüntü  :'( " demiştim.
O zaman "ya mutluluk gözyaşı ya da üzüntü" dersem daha doğru bir ifade olabilir.
Bu arada arkadaşınız gibi buna rastlamamış değilim, yani ben biliyorum erkekler de ağlar ve ben buna hiç dayanamam, çünkü insan erkek ve kadın olarak yaratılmıştır, yani insan olan ağlar, kadın da erkek de ağlar ve ağlayana hiç dayanamam, onun kalbinin kırıkları benimkine batar onun üzüntüsüne benim kalbim de ağlar.

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
kamuran' Alıntı:
Safari' Alıntı:
kamuran' Alıntı:
Tamam düzeltiyorum "belki mutluluk gözyaşı  :) belki üzüntü  :'( " demiştim.
O zaman "ya mutluluk gözyaşı ya da üzüntü" dersem daha doğru bir ifade olabilir.
Bu arada arkadaşınız gibi buna rastlamamış değilim, yani ben biliyorum erkekler de ağlar ve ben buna hiç dayanamam, çünkü insan erkek ve kadın olarak yaratılmıştır, yani insan olan ağlar, kadın da erkek de ağlar ve ağlayana hiç dayanamam, onun kalbinin kırıkları benimkine batar onun üzüntüsüne benim kalbim de ağlar.
:-[