nerdeydiniz şimdi ne durumdasız

• Konbuyu başlatan ozlem71
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde ozlem71 tarafından oluşturulan nerdeydiniz şimdi ne durumdasız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,637 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı nerdeydiniz şimdi ne durumdasız
Konbuyu başlatan ozlem71
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan korsan
M

mali

Kullanıcı
26 May 2007
En iyi cevaplar
0
0
insan kendini  nası bi yerde görmek ister se iste ordadır  bunun için belki biraz zaman gerek ama azim neklere kadır sen yeterki iste insallah simdi degil ama  bir kac sene sonra istedigim yerde olurum kısmet olursa (bilgisayar sektöründe :-\  :-\)

G

gamzemmmm

Kullanıcı
23 Mar 2007
En iyi cevaplar
0
0
trabzon
ben çekingen kalırım aslında ilk girdiğim ortamlara ama sonradan açılırım herkesle çok iyi anlaşırım bir de kararsızlık yönüm vardı ama o onuda yenmeyi başaracağım

G

gamzemmmm

Kullanıcı
23 Mar 2007
En iyi cevaplar
0
0
trabzon
benimle tanışmak isteyenler msn adreslerini adımı söyleyip yazsınlar mümkünse kız olsun
;)

E

elsaizm

Kullanıcı
29 May 2007
En iyi cevaplar
0
0
izmir
Özlem ve diğer arkadaşlarım merhabalar hepinize ....
Ben de bu siteyi yeni buldum ve 2 gündür gerçekten bana çok faydası olmaya başladı. Özlem ben de aynı senin gibiyim okumadığım kişisel gelişim ve insan psikolojisi hakkında kitap yok diyebilirim. Seninle aynı durumdayım şimdi ama inşallah ben de artık karakterimden taviz vermeyeceğim. İnan yarama parmak bastın çünkü insanların gözünde kolay bir insan olmak istemiyorum. Ne yazık ki günümüzde insanlar Allah’ın verdiği şeyleri kendinin sanıp kibirleniyorlar. Çok teşekkürler tekrar...

G

Gamzelim

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
www.kalbim.gen.tr
Eskiden cok dizi izleyen... Internette bos bos gezinen biriydim... Codex’imin sayesinde hayattaki önemli seylerin farkina vardim...

Zaman buldukca kendimi ’kisisel gelisim’ sitelerine, kitaplarina VE TV programlarina yogunlastiriyorum.

Günlük hayatimda edindigim bilgileri uygulayabildigimi gördügümde cok mutlu oluyorum... Kendimi cok rahat hissediyorum...

Bu güzelliklerin farkina varmama vesile oldugun icin tesekkür ederim Özgür’cüm...

R

riçiriç

Kullanıcı
12 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
şuan daha yeniyim ama bu sitenin bana katacağı çok şey olduna inanıyorum...ben aslında içine kapanık,bi ortama girdiğim zaman aktif olamayan,çoğu zaman kendini suçlamaktan başka bişey yapmayan biriyim/biriydim...ama kendimi değiştirmeye karar verdim ve şuan da eskiye oranla çok farklıyım...ve daha da değişicem! bu siteninde yardımı olcak tabi ;)
özgür abi ne güsel site yapmışsun yaa :D emeği geçen herkese çok çok teşekkürler

N

NUNKI

Kullanıcı
2 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
BURSA
Hep aynıydım sankı her koşulda mutluluk ıcın cıkıs yolları aramayı prensıp halıne getırmıs bı ınsanım ::) Çünkü bılıorum kı başıma gelen yada gelecek olayları değiştirme ımkanım yok ama bakış açımla olayları kendı lehıme cevırebılırım ::) tabıkı zaman zaman üzülüp sıkılıyorum ama bunlarında yasanması gerekıyor bence yoksa mutlulugun ne yuce bır duygu oldugunu anlayamayız kısacası cok memnunum hayatımdan şükürler olsun herşeye  :)

S

sedef

Kullanıcı
16 Nis 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
hayatta bir yolun başına geldiğinizde kendinize ait prensipleriniz, yıkılmaz duvarlarınız ve aslalarınız oluyor. fakat malesef hiç bi şey kafamızda canlandırdığımız gibi devam etmiyor. tıpki doğada olduğu gibi insan hayatında da bir takım afetler oluyor ve hayat insanı törpülüyor maleseff. geriye dönüp de arkanıza baktığınız vakit, ben bu muydum diye sorarsanız aldığınız cevap büyük bi yıkım olabiliyor.

O

okendigelen

Kullanıcı
15 Tem 2007
En iyi cevaplar
0
0
izmir
insanın kendi üzerindeki değişimleri algılaya bilmsi olumlu birşeydir.

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
Çok kötü denebilecek durumdayken çok iyi olmasada iyi bir yerdeyim diye tek cümlede tamamlasam :)

G

greenhome

Kullanıcı
6 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
ben bu siteden  kendimle kalmayı öğrendim boş zamanlarımda mutlaka gelip bakıyorum tek şikayetim kitap okumayı biraz aksatıyo olmam onun dışında okuduklarım paylaştıklarım çok güzel çok şey öğreniyor bildiklerimi yeniden hatırlıyorum hazırlayanların yüreklerine ellerine sağlık diyorumm

N

nergiz

Kullanıcı
17 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Herkese selam bende yeni  üyeyim pc akşam açtığımdan  heralde kimseyle karşılaşamıyorum :(bende eğitim konusunda  bazı nedenlerden dolayı soradan başladım biraz geç oldu ama şimdi iyi biyerdeyim çok daha iyi olcak.....

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Eskiden harflerden kelimeler oluşturuyordum.Sonra o kelimelerden okunası cümleler.
Şimdi cümlelerin sonuna düşülen noktayım heralde.

Bitti okunası cümleler.