K
Kristal
Kutup ayılarını oldum olası çok sevmişimdir.
Kutuplara gitmediğin için olabilir mi?Kristal' Alıntı:Kutup ayılarını oldum olası çok sevmişimdir.
:kahkahaefsane_18' Alıntı:anladım ben bu köpekler "Köprüyü gecene kadar ayıya dayı" diyeceksin taktiği uygulamıslar ;D ;D ;D ;D
Aslında masumlar. Hayvanlara göre insanlar vahşi olamaz mı? Saldırmalarının nedeni kendilerini koruma içgüdüleri olabilir.roze' Alıntı:Gerçekten çook tatlılar. Sanki masum bir hayvanmış gibi duruyorlar. Tşkler
;Danladım ben bu köpekler "Köprüyü gecene kadar ayıya dayı" diyeceksin taktiği uygulamıslar
Anında senaryo...senarist081' Alıntı:Bence köpekler dün 1 Nisandı ya..
Arkadaş var mısın gel şu kutup ayısına bir Nisan 1 şakası yapalım..
Diğer köpek,oğlum sen manyakmısın,bir pençede ikimizi de yere serer bu ayıoğlu ayı..
Ya sen beni dinle!!!
Tamam peki,peki..Ne yapalım inceldiği yerden kopsun..
Kutup ayısı iki köpeğin üzerine doğru geldiğini görür ve kendi kendine:
Ulan ne yapmaya çalışıyor bu dangalaklar,bana mı saldıracaklar bu tıfıl halleriyle :kahkaha
İşimiz bu bizim ne yapalım...Yeter ki malzeme bol olsun.. ;D ;DBülent' Alıntı:Anında senaryo...senarist081' Alıntı:Bence köpekler dün 1 Nisandı ya..
Arkadaş var mısın gel şu kutup ayısına bir Nisan 1 şakası yapalım..
Diğer köpek,oğlum sen manyakmısın,bir pençede ikimizi de yere serer bu ayıoğlu ayı..
Ya sen beni dinle!!!
Tamam peki,peki..Ne yapalım inceldiği yerden kopsun..
Kutup ayısı iki köpeğin üzerine doğru geldiğini görür ve kendi kendine:
Ulan ne yapmaya çalışıyor bu dangalaklar,bana mı saldıracaklar bu tıfıl halleriyle :kahkaha
Çiftliğinde neleri var? :Zynep' Alıntı:Tarık yakında Codex Baba'nın Bir Çiftliği var senaryosu yazarsa hiç şaşırmam!
Bu senaryoda biz rol almayalım seninle Bülent. Malum daha yeni bitirdik filmi yorgunuzBülent' Alıntı:Çiftliğinde neleri var? :Zynep' Alıntı:Tarık yakında Codex Baba'nın Bir Çiftliği var senaryosu yazarsa hiç şaşırmam!
Tabi çiftlik filminde çiftlik sahibi belli, diğer canlılar belli.Zynep' Alıntı:Bu senaryoda biz rol almayalım seninle Bülent. Malum daha yeni bitirdik filmi yorgunuz
;D ;D ;D ;DZynep' Alıntı:Tarık yakında Codex Baba'nın Bir Çiftliği var senaryosu yazarsa hiç şaşırmam!
:ahahZynep' Alıntı:Tarık yakında Codex Baba'nın Bir Çiftliği var senaryosu yazarsa hiç şaşırmam!
Zynep' Alıntı:Bu senaryoda biz rol almayalım seninle Bülent. Malum daha yeni bitirdik filmi yorgunuzBülent' Alıntı:Çiftliğinde neleri var? :Zynep' Alıntı:Tarık yakında Codex Baba'nın Bir Çiftliği var senaryosu yazarsa hiç şaşırmam!
su perisi' Alıntı:İlk resim ile son resim arasında çelişkide kaldım desem yalan olmaz..
Ama senarist iyi senaryo yazmış 1 nisan şakası gibi...