Neden psikologlara gitmeye çekiniyoruz?

• Konbuyu başlatan Yase
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde Yase tarafından oluşturulan Neden psikologlara gitmeye çekiniyoruz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,343 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Neden psikologlara gitmeye çekiniyoruz?
Konbuyu başlatan Yase
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan crt

Neden psikologlara gitmeye çekiniyoruz?

• Kullanılan toplam oy
    7
I

ibrahimgemlik

Kullanıcı
23 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
Açıktığı zaman ,mutfağa gidip yemek yemek gerekli.Odada karnım acıkdı diye bagırmanım anlamı yok.Yapılacak sey belli yani.
Karnın açıktı git psikologa sana diyeceği belli mutfağa gidip yemek yemem lazım.Yani sorun ve cevabı belli.Sadece bunu bir psikologdan duymak rahatlatıyosa bilemem ve üzerine o kadar para vermek çok rahatlatıcı  ;D ;D  ;D

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
ibrahimgemlik' Alıntı:
Açıktığı zaman ,mutfağa gidip yemek yemek gerekli.Odada karnım acıkdı diye bagırmanım anlamı yok.Yapılacak sey belli yani.
Karnın açıktı git psikologa sana diyeceği belli mutfağa gidip yemek yemem lazım.Yani sorun ve cevabı belli.Sadece bunu bir psikologdan duymak rahatlatıyosa bilemem ve üzerine o kadar para vermek çok rahatlatıcı  ;D ;D  ;D

Önyargıları Değiştirmek Atomu Parçalamaktan Zor!

Sevgili arkadaşım:) sen aynı düşüncede kal ama buradan şu mesajı verelim

Psikoloğu en son çare olarak görmeyin,

Ruh sağlığı çok önemli, ve psikoloğa gitmeye çekinmeyin.

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Ben gitmiyorum :) karşımda birinin sakin bir ses tonuyla oturup beni dinlemesi herhalde ki beni oldukça rahatsız ediyor. :) Daha önce gittim sonradan da gitmeye gerek görmedim. Ya ihtiyaç olsa yine giderim ama zor benim için tekrardan gitmek :) hele ki bayansa çok daha zor :)

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
asukaki' Alıntı:
Ben gitmiyorum :) karşımda birinin sakin bir ses tonuyla oturup beni dinlemesi herhalde ki beni oldukça rahatsız ediyor. :) Daha önce gittim sonradan da gitmeye gerek görmedim. Ya ihtiyaç olsa yine giderim ama zor benim için tekrardan gitmek :) hele ki bayansa çok daha zor :)
Nasıl bir ses tonu lazım sana mesela?  :)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Daha çok bir arkadaş bir dostmuş misali dinlemesi daha iyi öyle daha rahat hissedebiliriz :)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
asukaki' Alıntı:
Sakin ses tonu:))

Uzman olsam bu konuda yardım edebilirdim . Asla sakin konuşamam:) Heyecanlı hızlı ve de gür ;)

Benim gittiklerimde hep erkekti, ben çok memnun kaldım karşı cins olunca farklı bakış açısı kazandıyor diye düşünmekteyim:)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Tuğbacım :)Her ne kadar İbrahim ikna olacak gibi görünmüyorsa da /:
Bu konuda olduça ikna edici olduğunu düşünüyorum.

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Sevgili Tuğba,
aman benim kadar hızlı konuşmada sanırım 2mizde biraz konuşma hızımızı değiştirmeliyiz.Beni yaşlı ve ağır işiten insanlar anlayamaz hale geldi  ;D Yalnız konuşma tarzının ne kadar ruhu yansıttığı ve önemli olduğunu bilmekte çok önemli :)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Evet farklı bakış açısı kazanıyor daha iyi oluyor ama olmuyor :)Aslında bence en güzeli insan boş bir yerde hissetmeli kendini hani kendi kendine içinden konuşursunya öyle konuşmalı insan işte ama görünmez bir yerden de biri psikologluk yapmalı. Bazı insanlar insanlardan bıkmış olabiliyor veyahut insalarla yaşamış olduğu olaylardan. Değil mi ?

I

ibrahimgemlik

Kullanıcı
23 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
crt' Alıntı:
CRT (babenne) bir tepsi böreğe veya böle zeytin yağlı dolmaya ikna olabilirim (Yağ Gemlik'den olsun ::) )

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
İbrahim:) Yorma beni uğraşamam öyle detaylı işlerle.
Bizim Çorum'dan leblebi getirteyim hem yer . Bir pakette  psikolağuna götürür Crt'nin çok selamı var dersin

Ha bu arada şu bizim  Gemlik yağını da göndereceksen gönder  .Kargo parasını ben öderim. :)

longcoming

longcoming

Kullanıcı
10 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
Adana
Benim gibi takıntı hastalığınız varsa mecburen gidersiniz.
Çözüm,maalesef %100 yoktur.

I

ibrahimgemlik

Kullanıcı
23 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
crt' Alıntı:
İbrahim:) Yorma beni uğraşamam öyle detaylı işlerle.
Bizim Çorum'dan leblebi getirteyim hem yer . Bir pakette  psikolağuna götürür Crt'nin çok selamı var dersin

Ha bu arada şu bizim  Gemlik yağını da göndereceksen gönder  .Kargo parasını ben öderim. :)
Ben gönderirim sorun değilde nasıl ayrılcam ben ondan her damlası şifa,ömre ömür katan mis kokulu GEMLİK zeytin yağından.Ben şimdi onu fıçıdan şişeye doldurucam hemde ince belli şişeye sarıcam sarmalıcam ,kargoya vericem ,kargo arabasında bi sağa bi sola sallancak,yıprancak,ordan oraya indir bindir HAYIRRRRRRRRR ben bunu GEMLİK zeytin yağına bunları yaşatamam o bunları haketmiyor.eee belki Taksimde kendi ellerimle değiş tokuş olabilir hani şöle babanne eli değmiş  börekle ::)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Tamam anlaştık elimde  "Yaşasın CRT" pankartıyla 1 Mayıs'ta Taksim'deym .Çorum Leblebisi hazır:)
Oradanda beraber  psikoloğa gideriz .Anlatırım tek tek .
"Bu İbrahim varya
bana babaanne diyor ve  beni yaşlılık kopleksine uğratıyor psikolojim bozuldu bir çözüm bul doktor" derim :)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt' Alıntı:
Ablacım ben üzerime düşeni yapayımda gerisi herkesin kendi tercihi saygı duyarım ???

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
longcoming' Alıntı:
Benim gibi takıntı hastalığınız varsa mecburen gidersiniz.
Çözüm,maalesef %100 yoktur.
Longcoming arkadaşım:)

Çözüm vardır ilk çözümde bunu aşacağım demekle başlar. Şuanda sen zaten kabul etmiş durumda ve yenilmiş durumdasın ::)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
turtur' Alıntı:
Sevgili Tuğba,
aman benim kadar hızlı konuşmada sanırım 2mizde biraz konuşma hızımızı değiştirmeliyiz.Beni yaşlı ve ağır işiten insanlar anlayamaz hale geldi  ;D Yalnız konuşma tarzının ne kadar ruhu yansıttığı ve önemli olduğunu bilmekte çok önemli :)

Turtur :)

Ben o kadar hızlı konuşuyorum ki bazen aynı cümlemi 2 veya 3 defa tekrar etmek zorunda kalıyorum. Bu defa da hızlı olmak kazandırmıyor aslında biraz sinirlerini bozuyor :)
Bende pelteklik de olunca ve de heyecanlı bir olay anlatıyorsam yazık karşımdakine ::)

I

ibrahimgemlik

Kullanıcı
23 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
crt' Alıntı:
Tamam anlaştık elimde  "Yaşasın CRT" pankartıyla 1 Mayıs'ta Taksim'deym .Çorum Leblebisi hazır:)
Oradanda beraber  psikoloğa gideriz .Anlatırım tek tek .
"Bu İbrahim varya
bana babaanne diyor ve  beni yaşlılık kopleksine uğratıyor psikolojim bozuldu bir çözüm bul doktor" derim :)
Crt sen beim söylediklerimi algılayamıyorsun ya.Gemlik zeytin yağ her derde şifa diyorum siz hala psipsikolog diyosunuz.
Koy tabağa yağı yavaş yavaş acık tuz,acık pul biber,acık kekik misler gibi ohhhhhh afiyet bl şeker olsun.Çok istiyosa psikolog gelsin benim yanıma havada güzel verelim odunu mangala ,soslayalım incikleri,kamurgaları ohhh be maşallah ömre ömür katar
Benim ruh biraz amele ruhu sanırım psikologa ihtiyaç duymuyor çok şükür dayanağımız sağlam.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
İbrahim:)
Çorum leblebisini gölgede bırakmaya çalışma başaramazsın:)
Gemlik Zeytinyağlarının iyi reklamını yaptın hane:)
Reklamlamcılıkta oldukça başarılısın gel seni bizim şirkete alalım.
Ha bu arada konuyu dağıtmadan toparlayayım hemen .
Kendi adıma konuşursam psikoloğa gitmeye çekinmişliğim yok gerek duymuyorum.Ama bu gidişle direnemeyecek gibiyim.Bi'fikrini almak gerekiyor gibime geliyor :)