Bende aynı düşünceleri savunuyordum ''kendi sorunumu kendin çözerim''. Ancak öyle bir an geldi ki asla çözemedim, direndim gitmemek için.crt' Alıntı:Zaman zaman önemli sorumlar yaşadım yaşıyorumda ama psikoloğa gitmeyi hiç düşünmedim.
Belki biraz iddialı bir duruş olacak ama ,
Nasıl bir hayat yaşamam gerektiğinin, sıkıntılarımın esas nedenlerini ve bu sorunları nasıl aşabileceğimi zaten biliyorum. Sanıyorum mücadeleci yönüm ağır basıyor şimdilik dayanabiliyor...
Bana zarar veren ne varsa (hayatımdan)siliyorum..
Kendimi ilaca ve psikoloğa bağlamak istemem...(Psikoloğa karşı değilim ama ben gitmiyorum).
İnşallah böyle bir zorunluluk doğmaz..?
Anketteki yüzde oranı sanki benim düşüncemi destekliyor(gibi)
(ben kendi derimi kendim çözerim 1 (100% )
Kesinlikle öle .Ama bunu bacağım kırıldı ve alçıya alınmak zorunda gibi düşünmek lazım bencecrt' Alıntı:Türker
Psikoloğa gitmek bakkala gitmek kadar kolay değil hane
Her seyans başı nakit ödemek ağır gelir bana
Yok ben gitmeyeceğimdir![]()
ibrahimgemlik' Alıntı:Ne yapcaz psilolakda çay bilen vermezler.
Psikolağamı ihtiyacın var,moralin mi bozuk ''çaresizseniz çaresizsiniz'' demiş dayım boşunamı söylemiş?
Alıcan kuzu kamurga böle of of offf vercen mangalın gözüne ateşi deniz kenarında veya böle ormanın bağrınında ne tasa ne sorun relaks olursun.Bu enerji,bu mutluluk 1 ay yeter sana![]()
![]()
![]()
Ablacım bunu belirtmek istedim izninle;crt' Alıntı:Türker
Psikoloğa gitmek bakkala gitmek kadar kolay değil hane
Her seyans başı nakit ödemek ağır gelir bana
Yok ben gitmeyeceğimdir![]()
Ben psikoloğa gitsem ,benden sonra psikolog, psikoloğa gitmek zorunda kalır ;D ;D ;Dcantuuu' Alıntı:ibrahimgemlik' Alıntı:Ne yapcaz psilolakda çay bilen vermezler.
Psikolağamı ihtiyacın var,moralin mi bozuk ''çaresizseniz çaresizsiniz'' demiş dayım boşunamı söylemiş?
Alıcan kuzu kamurga böle of of offf vercen mangalın gözüne ateşi deniz kenarında veya böle ormanın bağrınında ne tasa ne sorun relaks olursun.Bu enerji,bu mutluluk 1 ay yeter sana![]()
![]()
![]()
Mutlu olmak ayrı bir konu,
Problemlerine çözüm bulmak çok daha farklı,
Evet tüm bunlarla mutlu olunur mu elbette ancak nereye kadar. Belki o an unutursun anca öyle bir yer edinir ki hayatında günü gelir çok farklı bir şekilde çıkar.
İbrahimibrahimgemlik' Alıntı:Ben psikoloğa gitsem ,benden sonra psikolog, psikoloğa gitmek zorunda kalır ;D ;D ;D![]()
![]()
![]()
Sevgili İbrahim arkadaşımibrahimgemlik' Alıntı:Ben psikoloğa gitsem ,benden sonra psikolog, psikoloğa gitmek zorunda kalır ;D ;D ;Dcantuuu' Alıntı:ibrahimgemlik' Alıntı:Ne yapcaz psilolakda çay bilen vermezler.
![]()
![]()
Mutlu olmak ayrı bir konu,
Problemlerine çözüm bulmak çok daha farklı,
Evet tüm bunlarla mutlu olunur mu elbette ancak nereye kadar. Belki o an unutursun anca öyle bir yer edinir ki hayatında günü gelir çok farklı bir şekilde çıkar.![]()
![]()
![]()