NEDEN MUTSUZUZ?

• Konbuyu başlatan egeli_muh
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde egeli_muh tarafından oluşturulan NEDEN MUTSUZUZ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,244 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı NEDEN MUTSUZUZ?
Konbuyu başlatan egeli_muh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan longcoming
Y

YKMZ

Kullanıcı
23 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
ankara
Evet arkadaşlara katılıtorum inanç eksikliği...çevremize baktığımızda inancı sağlam olan bir insan zorluklara daha kolay göğüs gerebiliyor.ve mutlu olmayı da başarabiliyor.çünkü herşeye rağmen biliyorki bunlar sınavının birer parçası...
  Bir de kıyas yapmak çok iyi bir şey değldir ama çoğumuz çevremizdeki insanlarla kendimizi mutsuz edebilecek kıyaslar yapıyoruz.oysaki islam ahlakına göre maddede hep kendizden aşağısını düşünmeliyiz maneviyatta ise kendimizde yukarısı düşünmeliyiz.

S

sis_lekesi

Kullanıcı
27 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
Çanakkale
bence de mutluluk anlıktır.her an mutlu olmaz insan ama her anhuzurlu olması mümkün ne yaşarsa yaşasın huzur da mutluluktan daha önemli çünkü huzur olursa mutluluğu da sürüklüyor ardından.. mutluluk kavramını inanca bağlamak çok yanliş geldi bana insanlik kavramını da inanca bağlayamayız bu bambaşka bişey..ne insanlar var inanıyorum diyor ama her türlü pislik var ve nice insanlar var inancı yok ama insan..her türlü güvenebilirsiniz onlara,cinayet,hırsızlık,tecavüz dediğiniz iğrençlikler emin olun islam ülkelerinde de azınsanamayacak kadar çok...

A

ASLIHAN1

Kullanıcı
29 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
sis_lekesi' Alıntı:
ne insanlar var inanıyorum diyor ama her türlü pislik var ve nice insanlar var inancı yok ama insan..her türlü güvenebilirsiniz onlara,cinayet,hırsızlık,tecavüz dediğiniz iğrençlikler emin olun islam ülkelerinde de azınsanamayacak kadar çok...
yanıtı kendin vermişsin İNANIYORUM DİYOR....Sadece söylüyor ama gerçekte öyle değil. O maskenin ardına gizliyor kendini.
İnansa öyle yapar mı..
İnançta bize en önce
"Merhamet ve İnsan sevgisi öğretiliyor."
Dürüstlük,Doğruluk,yardım severlik öğretiliyor.
İnsanların çoğu neden mutsuzdur biliyor musun "yanlızlıktan" mutsuzdur.Kendilerini yanlız hissettikleri için
mutsuzdur.Sevgisizlikten mutsuzdur...

longcoming

longcoming

Kullanıcı
10 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
Adana
Tolstoy'un İnsan ne ile yaşar isimli bir kitabı var.
Okumayanlara tavsiye ederim.
Neden toplum olarak mutsuz olduğumuzu çok kolay analayabilirsiniz.