Ne yapmam lazım?

• Konbuyu başlatan cantuuu
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kim, Neyi, Nasıl Başardı? kategorisinde cantuuu tarafından oluşturulan Ne yapmam lazım? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15,577 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kim, Neyi, Nasıl Başardı?
Konu Başlığı Ne yapmam lazım?
Konbuyu başlatan cantuuu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kagittan__gemi
C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul

Sorumluluklar ardından mutsuz insanlar, hep O olması istenilen kişiler hep istemediği yerde olanlar...

Ben halk oyunlarında devam etmek istiyorum heeeeep, ama şartlar çalışmam yönünde  :-[ 

yani bir tarafta mecburiyet bir tarafta ise dakikaların nasıl geçtiğini anlayamadığınız zevkler...

keşke şu hayatta birazda ne istersiniz diye soran olsa:)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Ben kendime cevap vereyim iş başa düştü....
:) merak etme tuba sen bildiğin yolda devam et pes etme o da olacak, sadece sabret...:):)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevgili Tuğba:)  Unutma hak verilmez gerekirse zorla alınırmış...  Emeğinin karşılığı olan herşey senindir...
Doğru yoldasın ...   

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt' Alıntı:
Sevgili Tuğba:)  Unutma hak verilmez gerekirse zorla alınırmış...  Emeğinin karşılığı olan herşey senindir...
Doğru yoldasın ...   

Saolsın ablacım:)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Aslında çok güzel bir yere değindin insanlara ne istendiği sorulsa aslında her insan çok farklı yerde olurdu şuda bir gerçek ki insanlar bir türlü doyuma ulaşmıyor onun için sorulmamış galiba :) Benim görüşüm ülkemizde bir insanın sevdiği işi yapması zor çünkü işten başımızı kaldıramıyoruz. İşten arttan vakitlerde yine halk oyununa devam edebilirsin diye düşünüyorum. Bizde de sorun var aslında bir işe girince bütün her şeyin iş oluyor yani miktar ayarlaması yapamıyoruz gibi. Yine de eğer gerçekten halk oyununu istiyorsam ve sürekli yapmak istiyorsan devam et istiyorsan başarıda gelir istiyorsan başka bir şeyle çalışmanada gerek kalmaz pes etmeden devam etmeni isterim.Ne yapmak istediğini biliyorsun bunu bilen insan zaten başarıyı yakalayacaktır.

M

maviilila

Kullanıcı
10 Eki 2010
En iyi cevaplar
0
0
:nabiz insani yapı tedricen gelişir.düşünme,tahlil etme,eleme bazlıdır.ancak ne hikmettir bilinmez biz insanlar birden değişelim isteriz,acele ederiz, bu da bize sıkılmak olarak geri dönüşüm yapar.bilsek ki olmamızı istediğimiz şeylere ulaşmamız bazı yerlerden ve bazı şeylerden geçerek olacaktır,hedefimizi korur,himmetimizi yüksek tutardık..

Z

zehra betül

Kullanıcı
30 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
bencede insanoğlu olarak biraz aceleci davranıyoruz.neler nerelere ne şekilde geldi pek bilmiyoruz.benim çok dikkatimi çekmiştir sizinlede paylaşıyım.kahve içtiğimizde lezzeti çok farklı ve hoş geliyo ama onun ilk önce kavrulduğunu makinalarda çekilip ne evrelerden geçip o tada sahip olduğunu hiç düşünmeyiz..bizde aslında bi kahve gibi istediğimiz kıvama gelebilmek için zorluklardan geçmeliyiz..

N

NobleOttoman

Kullanıcı
25 Nis 2011
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Ne olursa olsun kendine zaman ayırmayı denemelisin, bunu istersen gerçekleştirecek zamanında olduğunu göreceksin

M

mrv5

Kullanıcı
25 May 2011
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
Şu dönemler bende aynı çıkmazdayım  gitar çalmayı öğrenmek isteyorum aynı zamanda dilde öğrenmek istiyorum hem dil hem gitar birde ders çalışmam lazım 3ü ağır geleceğini düşünüyorum maalesef  :(

P

poyraz006

Kullanıcı
10 Ağu 2011
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
ben bu yıl liseden mezn oldum ünv. sınavından istediğim notu alamadım ve tercih yapmadım bu yüzden :( şimdi butn arkadaşlarım 2 yıllıkta olsun gidiyorlar  :-\ tekrar çabalamam gerekiyo ama çok azımlı hedefi yüksek olan ben bır anda durgunlaştım lütfen bıraz benımle konuşun gerçekten çok ihtiyacım var  :'(

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevgili Poyraz..
Durgunlaşmakta haklısın..
Bu yıl Üniversite sınavlarında şifre yolsuzlukları,yanlış puan hesaplamaları vs. derken..Gençler psikolojiksel olarak çöküntüye uğradı, moralleri sıfırlandı iyice..
Yaşam koşulları hele de ülkemizde gün güne zorlaşırken..Karamsarlaşarak zaman kaybetmek gibi bir lüksünüz olduğunu düşünmüyorum.. Çok çalışmaktan başka şansınız yok...
Başarana kadar mücadele edeceksiniz.
Umursuzluğa düşmek yok yola devam.

P

poyraz006

Kullanıcı
10 Ağu 2011
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
dost bıldıklerım arkadaşlarım bana hava atmaktan geri kalmadılar gerçekten zor dönemdeyım galiba :(

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
poyraz006' Alıntı:
dost bıldıklerım arkadaşlarım bana hava atmaktan geri kalmadılar gerçekten zor dönemdeyım galiba :(
Bence şanslısın neden;
hayatında iyi ve kötü günde yanında olabilecek insanları tanıma fırsatı iyi değerlendir. Ayrıca hayatta çok daha zorluklar var yaşadıklarını gözünde büyütme eğer olmamışsa daha iyi fırsatlar çıkacağını düşün ve kendini dersine motive et ;)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Sabah uyandığımızda; bize hergün sorulur -nasıl bir gün geçirmek istersiniz? diye ve gece yatarken de sorulur- nasıl bir gün geçirdiniz? diye.
Biraz gereksiz gürültüler yapmazsanız,kendi tercihlerinizin resmini,özgürlüğünüzün sesini duyarsınız.

Lafla yürüyen gemi batar mı? ne derseniz diyin,ben çaresini buldum.
Olsun,batan geminin malları kıymetli olur;
Hatalar öğreticidir,Pişmanlık tecrübedir.
Başarı hep vardır,hakkıyla görebilmeniz için dibe vurmanız şarttır.
Başarısızlık hep vardır,hakkıyla görebilmeniz her işinizin,dört dörtlük -aksilik çıkmadan ,sorunsuz yürümesi gerekir. 2011

Yani sonuç itibariyle halk oyunları oynarken aynı anda bulmaca çözmek ister misiniz diyen bir hayat var aslında tbikk :D
Diğer yandan da bulmaca çözerken beni de çözmek ister misiniz diyen bir hayat. sevgiyle

K

kagittan__gemi

Kullanıcı
15 Eyl 2011
En iyi cevaplar
0
0
Gaziantep
: )

Ara mesajlarıda okudumda ben ilk mesaja bir şeyler yazmak istiyorum.
Kendimden örnek vermek isterim hani mutsuz olup sevmediğin bir işi yapmak zorunda kalıp hâyâllerinin peşinde koşan ve bir nebze olsun bir şeyler başarmış biri olarak yazmak.:)

Doğduğum ve yaşadığım şehirin düşlerimin gerisinde kalması sanırım tek benim sorunum değil.İlk konuşma,yürüme,ilk okul,lise vesaire şeylerin olup bittiği mekânın düşlerimizi ve yapabildiklerimizi kısıtlıyor olması benim en büyük üzüntü duyduğum olaylardan sadece bir tanesi. Sakın yanlış anlama hani büyük bir şehirde iyi imkânlara sahip olarak yaşamanın beni mutlu edeceği imasında bulunmuyorum.Şu anki ve önceki düşüncelerim bu yönde yoksa isyan edesi bir psikolojim yok yani. Bazen olmuyor işte yada bir yere kadar şekil a ben....
Yıllardır rock müziğe ilgi duydum ve duymaktayım bu tuhaf bir şey tarif edilemez sanırım hani uzun saçlı kafa sallayan abilerdende değilim ama seviyorum sert müziği. :) Bir konser sonrası arkadaşımla konuşmamızın arasına ''biz neden yapamıyoruz ? neden yapmayalım ?''  gibi soruları birbirimize sorduktan sonra cevaplarını bizzat yaşayarak öğrenmek ve bulmak için gidip birer gitar aldık...Yaşadığım köy sayılabilecek uzaklıktaki mekân bu iş için ortamın hiç te müsait olmadığını her dakika kulağıma fısıldıyordu ben duymazdan geldim ve bu konuda kimseyle konuşmadım anlatmadım korkuydu sanırım bu yada olamama ihtimaline yönelen okların bir ön sinyâli...Zaman geçti onlarca sorunla karşılaştım ve şu an anlatacak kadar hatırlamadığım sıkıntılar yaşadım...
Ve sonunda bir şeyler başardığımı tvlerde dergilerde grup arkadaşlarımla kendimi haber olarak gördüğümde çok sevinmiştim amatördük ama mutluyduk...Olayın oradan sonrasını ne kadar istediğim kısmında kararsız kaldığımdan devam etmeme kararı aldım seninde dediğin gibi çalışmamız gerekiyor şimdi yaşadığım şehirdeki ve mekân daki :) sıkıntılara rağmen bir şeyleri başarmış ve istersem yine başarabilirim demenin mutluluğunu yaşamaktayım ... Yani olay tamamen bizimle başlayıp bizimle bitiyor sadece bazı şeyleri eleyip dokumak gerekiyor zaten bir süre sonra neyi ne kadar istediğin konusunda fikirlerin değişebiliyor…Arada bir hatırlıyorum en önceki olaylarıda sanırım zamanla bazı şeyler değişiyor insan hâyâtında… Buda yaşamın bir parçası hâyâtın rengi denilen şey olsa gerek…Renkli bir dünya için cebinizden boyalarınızı eksik etmeyin….. ;)

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
zaten bir süre sonra neyi ne kadar istediğin konusunda fikirlerin değişebiliyor…Arada bir hatırlıyorum en önceki olaylarıda sanırım zamanla bazı şeyler değişiyor insan hâyâtında… Buda yaşamın bir parçası hâyâtın rengi denilen şey olsa gerek
@Kağıttan gemi
Ne mutlu sana ki imkansızlıklara rağmen istediğini yapabilme gücüne sahipmişsin ve yapmışsın
Şuanda devam ediyor olman değil
Önemli olan,istediğin şeyi istediğin anda yapabilme cesaretini gösterebilmiş olman ve başarman
Düşünceni gerçekleştirerek bu yönde ki KEŞKE leride ortadan kaldırmışsın
Tebrikler :)

E

eniseoz

Kullanıcı
27 Eyl 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
cantuuu' Alıntı:

Sorumluluklar ardından mutsuz insanlar, hep O olması istenilen kişiler hep istemediği yerde olanlar...

Ben halk oyunlarında devam etmek istiyorum heeeeep, ama şartlar çalışmam yönünde  :-[ 

yani bir tarafta mecburiyet bir tarafta ise dakikaların nasıl geçtiğini anlayamadığınız zevkler...

keşke şu hayatta birazda ne istersiniz diye soran olsa:)
Lisede büyük zevk alarak oynardım hele birde derece yapınca değmeyin keyfime sahnede olmak, o alkış bence her insanın hayatında bir kerede olsa tatması gerekn bir duygudur diye düşünüyorum. Ben bıraktım fakat sor bana pişmanmıyım EVET :( kesinlikle zevk aldığın uğraşlarını terketme hayatın meşguliyeti hiçç bitmez araya biyere sıkıştır ki hayatınında bi anlamı olsun

K

kagittan__gemi

Kullanıcı
15 Eyl 2011
En iyi cevaplar
0
0
Gaziantep
Ebru' Alıntı:
@Kağıttan gemi
Ne mutlu sana ki imkansızlıklara rağmen istediğini yapabilme gücüne sahipmişsin ve yapmışsın
Şuanda devam ediyor olman değil
Önemli olan,istediğin şeyi istediğin anda yapabilme cesaretini gösterebilmiş olman ve başarman
Düşünceni gerçekleştirerek bu yönde ki KEŞKE leride ortadan kaldırmışsın
Tebrikler :)

Teşekkürler :)