Ne pişmanlı ne de isyan!Derinden bir "keşke"dir insan...

• Konbuyu başlatan GulsahToptas
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kişisel Gelişim Yazıları kategorisinde GulsahToptas tarafından oluşturulan Ne pişmanlı ne de isyan!Derinden bir \"keşke\"dir insan... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,509 kez görüntülenmiş, 37 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kişisel Gelişim Yazıları
Konu Başlığı Ne pişmanlı ne de isyan!Derinden bir \"keşke\"dir insan...
Konbuyu başlatan GulsahToptas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan korsan
ilyas

ilyas

Kullanıcı
14 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
birde kullanmamaya gayret ettim ama kullandığım kelime omadan olmuyor .  :)

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Demek ki İlyas "keşkesiz"bir hayat yok sanırım en azından hayatımızn bazı dönemleri için yada bazı cümle içinde kullanmaya ihtiyacı hissettiğimiz bir kelime nedersin!!! :)

ilyas

ilyas

Kullanıcı
14 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
doğru derim zaten kullanılmasaydı bu kelime hayatın bir anlamı olurmuydu böyle bir kelime olurdu hayatın bır rengi mi dersin :)

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Aslında hayatın rengi mi olurdu diye sorarsan;hayatın rengi bence an'larda ,hatalarda (ama ders alınırsa) gizli...
Yazı da da geçen gibi "hayat bazen bir keşke"dir zaten....

A

adonisHorus

Kullanıcı
5 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
:eek: Bir insan keşke diyebiliyorsa ne mutlu hiç olmazsa hatasını görebiliyor demektir gibi buda
an da ki hata = tecrübede ki hata = Keşke dedigi an hatayı algıladıgı andır ne mutlu o insana :)

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
adonisHorus' Alıntı:
:eek: Bir insan keşke diyebiliyorsa ne mutlu hiç olmazsa hatasını görebiliyor demektir gibi buda
an da ki hata = tecrübede ki hata = Keşke dedigi an hatayı algıladıgı andır ne mutlu o insana :)
Senin keşkelerin ne kadar ?  :)

A

adonisHorus

Kullanıcı
5 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Bir bina temeli oluştururcasına galiba ..

ilyas

ilyas

Kullanıcı
14 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
hayat bir keşkemidir bilmiyorum ama bence pişman olmadan özgürce yaşamak bence hayat tabiki yapabilene

A

adonisHorus

Kullanıcı
5 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Sizin kabuslarınızdan daha korkunç bir hayat sizin rüyalarınızdan daha güzel bir hayat yaş önemli degil önemli olan tecrübedir sayın gülşah hanım ...

A

adonisHorus

Kullanıcı
5 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Beni neyle terbiye ettigine dikkat et edison 400 kez denedi ama olmadı bu kötü bir nokta olamaz istekle gelen şansı yaratan insanlardır ... (algılama farklıdır anlayabilme noktası onun da bir noktası vardır aç olan mutlaka doyar ki isterse ..)

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
adonisHorus' Alıntı:
Sizin kabuslarınızdan daha korkunç bir hayat sizin rüyalarınızdan daha güzel bir hayat yaş önemli degil önemli olan tecrübedir sayın gülşah hanım ...
Neden bu kadar kızdın sadece düşüncemi belirttim ki ; her yaşanmışlığa saygım vardır.Ayrıca terbiye meselesine gelince ben eğitmen değilim ,sadece düşündüklerimi saygı çerçevesinde paylaşan ve hayatı sorgulayan biriyim.Ama tabi ki sizin ki bakış açısı.

Ayrıca her yazılana felsefi cümleler vermek değildir yaşanmışlık.

A

adonisHorus

Kullanıcı
5 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Sinirlenmek yok kesinlikle ben sizinde ilerde beni anlicanızı umuyorum tşkler ... :) tik tak tik tak Ben içimden geldigi gibi yazıyorum felsefeci olarak degil :(

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Sakin ve sabırlı bir yapım olduğu için yazdıklarınıza zaten ben sinirlenmiyorum siz birden fevri bir kelime oyununa kalkışıyorsunuz  :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Ne pişmanlık ne de isyan!Derinden bir "keşke"dir insan...
Neden varızki o zaman ?

Sadece keşkeden ibaret isek

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Valla felsefe genelde  ne ve nasılı arar ama nedenlerede kafa yoran felsefeciler olmuştur.
İlkine cevap bulmadan diğerleri zor gibi be yav.
Neyse..
Konuyu felsefi boyuta taşmayayım.
Ama sadece bir keşkeden ibaret olmasa gerek insan.