G
GulsahToptas
Kullanıcı
,ilyas' Alıntı:anlatmak istediğimi anladınız mı bilmiyorum.![]()
![]()
Kendi adıma anladım sadece ilk yorumunda sonuna yazdığın cümleden ötürü dedim bir daha yazsan diye
,ilyas' Alıntı:anlatmak istediğimi anladınız mı bilmiyorum.![]()
![]()
Senin keşkelerin ne kadar ?adonisHorus' Alıntı:Bir insan keşke diyebiliyorsa ne mutlu hiç olmazsa hatasını görebiliyor demektir gibi buda
an da ki hata = tecrübede ki hata = Keşke dedigi an hatayı algıladıgı andır ne mutlu o insana![]()
Belirttiğin yaşına göre yaşadığın keşkler bu kadar çoksa kötü bir deneyim...adonisHorus' Alıntı:Bir bina temeli oluştururcasına galiba ..
Neden bu kadar kızdın sadece düşüncemi belirttim ki ; her yaşanmışlığa saygım vardır.Ayrıca terbiye meselesine gelince ben eğitmen değilim ,sadece düşündüklerimi saygı çerçevesinde paylaşan ve hayatı sorgulayan biriyim.Ama tabi ki sizin ki bakış açısı.adonisHorus' Alıntı:Sizin kabuslarınızdan daha korkunç bir hayat sizin rüyalarınızdan daha güzel bir hayat yaş önemli degil önemli olan tecrübedir sayın gülşah hanım ...
Valla Korsan bu soruyu yıllardır, düşünürler, felsefe seferleri filozoflar da cevap aramakta...Korsan' Alıntı:Neden varızki o zaman ?