bekirec' Alıntı:merhaba, hiç öyle şey olur mu. niye gülelim ki sana.Bak gayet iyi kullanabiliyorsun bilgisayarı yoksa nasıl yazabilirdin bunları.
arzu_35' Alıntı:hacercim bnce bilmemek dgl öğrenmemek kötü sen en iyisini yapmışssın hoşgeldin aramızaa
aliCAnn' Alıntı:HOSGELDİNİZ EFENDİM ZAMANLA ÖGRENİRSİNİZZ.. çok çok teşekkürler
baran0611' Alıntı:hoş geldin hacer ...
yarence' Alıntı:HACER YENİ GÖRDÜM MESAJINI SENİ TEBRİK EDERİM İLK BİLGİSAYAR DENEYİMİNDE BU SİTEYE ÜYE OLMUŞSUN DAHA NE İSTİYON SANA GÜLMEK YERİNE TEBRİK ETMEK LAZIM.BEN ÖYLE YAPIYORUM YANİ.HOŞGELDİN ARAMIZA
hacer' Alıntı:hoş buldum arkadaşlar kaç gündür annem hasta siteyi ziyaret edemedim :'(hatta şu an hastanede çok canım sıkkın ama rabbimden gelene amenna demek öğretildi bize ne yapalım buda geçecek inşaallah dermansız dertlerle imtihan etmesin inşaallah kürşat kardeşim allah razı olsun ben kardeşlerimi çok seviyorum sende benim kardeşimsin inşaallah. askerliğini buralarda yaptığını yazmıştın sanırım. izmitimiz gerçekten görüp tanıyan için özlenecek bir şehirdir yolun düşerse ağarlamak bizi memnun eder allaha emanet ol
berrak' Alıntı:aramıza hoşgeldinnn.......
kursat06' Alıntı:hacer' Alıntı:hoş buldum arkadaşlar kaç gündür annem hasta siteyi ziyaret edemedim :'(hatta şu an hastanede çok canım sıkkın ama rabbimden gelene amenna demek öğretildi bize ne yapalım buda geçecek inşaallah dermansız dertlerle imtihan etmesin inşaallah kürşat kardeşim allah razı olsun ben kardeşlerimi çok seviyorum sende benim kardeşimsin inşaallah. askerliğini buralarda yaptığını yazmıştın sanırım. izmitimiz gerçekten görüp tanıyan için özlenecek bir şehirdir yolun düşerse ağarlamak bizi memnun eder allaha emanet ol
hacer abla
dileklerin için. t. ederim. ayrıca anneniz için geçmiş olsun derdi veren allah dermanıda verir.
muhabbetle.... :
:'( :'( :'( :'( :'( :'( hastayım doktorun verdiği ilaçları bedenim için alıyorum bu stiteyede ruhum için ilaç almaya geliyomuşum gibi hissediyorum :'( :'( :'( :'( :'( bu gün neden bu kadar duygusalım yaw. serbest kürsüde arkadaşımızın yazdığı dostluk yazısı beni bir kopardı hala kendime gelemiyorum :'( :'( :'( ruhuma iyi geldğiğniz için tekrar tekrar teşekkürler :'( :'( :'(Safari' Alıntı:Geçmiş olsun hacer hanım