Ne neden?

• Konbuyu başlatan dideM
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Araştırma Sonuçları kategorisinde dideM tarafından oluşturulan Ne neden? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,051 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Araştırma Sonuçları
Konu Başlığı Ne neden?
Konbuyu başlatan dideM
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan su perisi
E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
agokalper' Alıntı:
daha kötüsü var arkadaşlar. denizde kulağıma su kaçınca hafif kızgın yağ dökelim gel demişlerdi bana  ah cehalet ahhhh :mad: :mad:
bu öneriyide ilginç bilgiler bölümüne alalım  :)  Kızgın yağ ...
Bence bunun altında sana bi gıcıklık varmış

A

agokalper

Kullanıcı
9 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Ebru' Alıntı:
agokalper' Alıntı:
daha kötüsü var arkadaşlar. denizde kulağıma su kaçınca hafif kızgın yağ dökelim gel demişlerdi bana  ah cehalet ahhhh :mad: :mad:
bu öneriyide ilginç bilgiler bölümüne alalım  :)  Kızgın yağ ...
Bence bunun altında sana bi gıcıklık varmış
aslında doğru söylüyosun bunu düşünmemiştim hiç..

gerçi bu mevzu oldugunda küçüktüm hoş o yaşta gıcık olmaları daha kötü ya :mad:

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Bir anımı anlatayım,yukarda geçen diyaloğlarda aklıma geldi :) kabusdan beterdi.. ::)

Deniz dönüşü kulagımda ugultu,kaşıntı,tıkanıklık yaşadıgım günlerden bir gündü..(Hava çok sıcak canımda soguk bir şyeler istiyordu (şaka şaka )  ):p

Babamın kulak tıkanıklıgı için doktorun verdigi bir sıvı (gliserinli suydu sanırım)ile yumuşatılıp iki gün sonra doktora gidecekdi ve benim kulakdaki bu küçük sorunum için bir iki damla damlatırsam bir sorun olmayacagını,aksine sıvının katkı maddesi az zarar vermeyecegini damlatırsam rahatlayacagıma beni ikna ettiler...Bende "bir iki damladan ne olacak canım" bu agrımdan kurtulurum düşüncesiyle kulagıma bir iki damla  (sag tarafıma dökmüştüm dün gibi hatırlıyorum ) Damlattım ve ik saniye geçmeden,beynimin içi delinecek kadar şiddetli bir agrı,yanma,pörçöz dökersinizde fossur fosur  kabarırya dökülen yer,aynen öyle kulagımın içinden ilk defa duydugum bir ses,allahım ölecegim ama böyle kendi düşüncesizligimden dolayı ölüm şeklini hiç hazır degildim ( sanki ölürken insanın haberi oalcak ve kendini hazırlayacak  ;D )
Öyle bir acı yaşıyordum ki,kafamın içi yanıyor alev alev elim girmiyor,ki bir şeyleri durdurayım,evin içinde dört dönüyorum ama çıldıracagım,kafamı nereye koyacagımı bilmiyorum...Lavobonun altına bile tuttum,elimde yaş bir bezle ateşini söndürmeye çalıştıkça daha çok yanıyor sanki delirdim,bagırıyorum,hastaneye yetiştirin diyorum,beynim eriyecek sanki ama o kadar çok acı çekiyorumki, onu bile söyleyemiyorum  :-X
10 dk çektim bu eziyeti sonra yavaşaldı,hastaneye gittim,kulak zarımda çok küçükde olsa delinme olmuş:(

Siz siz olun,başkasına zarar vermeyen aksine yararı oldu banada olur diye ilaç yada  tedavi şekli ASLA ve ASLA kullanmayın  :-[