Müzik Gruplarının Eski Dilde Adları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bıldırcın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet üniversiteden. ben biraz uzatmalıyım da. daha önceden antrenörlük yaparken minik takım oyuncusu olan ve şu an aynı sınıfta okuduğumuz arkadaşlar var. o kadar uzatmalı yani. :D:D

Conqueror' Alıntı:
evet üniversiteden. ben biraz uzatmalıyım da. daha önceden antrenörlük yaparken minik takım oyuncusu olan ve şu an aynı sınıfta okuduğumuz arkadaşlar var. o kadar uzatmalı yani. :D:D
Şimdi anladım.  :)
İşte uzatmanın bir zararı daha.  :)

ya sorma işte naparsın.
Aslında ben 2006'da Gazi ünv'den kaydım silindiğinde girmyecektim sınava. Fakat işte o anda çok zorlayanlar oldu gir diye. Ben de giriş bulundum :P

Conqueror' Alıntı:
ya sorma işte naparsın.
Aslında ben 2006'da Gazi ünv'den kaydım silindiğinde girmyecektim sınava. Fakat işte o anda çok zorlayanlar oldu gir diye. Ben de giriş bulundum :P
Girmekle iyi yapmışsın.
Okul gibisi yok.
Keşke mezun olmasaydım diyor insan...  :)

Bülent' Alıntı:
Vay Conqueror, ilk defa canlı yayında gördüm seni.  :)
İsmini bağışlayacak mısın?

Conqueror' Alıntı:
1- nihalin öz abisiyim. napalım kader kısmet işte :D
Ne mutlu sana.  :)

Conqueror' Alıntı:
2- konsere ben kesinlikle gideceğim. zaten 1999'da gitmiştim
Ne mutlu sana.  :)

Conqueror' Alıntı:
3- Bülent sana en azından sokaktaki çocuklar amca diyor. Bana şu an i sınır arkadaşlarım utanmasalar amca diyecekler :D:D
Ne mutlu bana. diyesim geldi ama anlamadım.  :-\  
Sınıf arkadaşı mı demek istedin?

bülent yeni dikkatimi çekti ismim sormuşsun. resimden de tahmin edeceğin gibi ismim Fatih.

Conqueror' Alıntı:
Bülent yeni dikkatimi çekti ismim sormuşsun. resimden de tahmin edeceğin gibi ismim Fatih.
Söylemek istemediğini düşünmüştüm Fatih. Kusura bakma.  :)
Memnun oldum.  ;)

Estağfirullah rica ederim.
Bende memnun oldum.
senin şahsında buradaki bütün arkadaşlarla tanışmaktan da ziyadesiyle müşerref oldum.(baktım konudan biraz uzaklaşmışız) :D :D

Geri