C
Conqueror
evet üniversiteden. ben biraz uzatmalıyım da. daha önceden antrenörlük yaparken minik takım oyuncusu olan ve şu an aynı sınıfta okuduğumuz arkadaşlar var. o kadar uzatmalı yani. 

Şimdi anladım.Conqueror' Alıntı:evet üniversiteden. ben biraz uzatmalıyım da. daha önceden antrenörlük yaparken minik takım oyuncusu olan ve şu an aynı sınıfta okuduğumuz arkadaşlar var. o kadar uzatmalı yani.![]()
Girmekle iyi yapmışsın.Conqueror' Alıntı:ya sorma işte naparsın.
Aslında ben 2006'da Gazi ünv'den kaydım silindiğinde girmyecektim sınava. Fakat işte o anda çok zorlayanlar oldu gir diye. Ben de giriş bulundum![]()
Bülent' Alıntı:Vay Conqueror, ilk defa canlı yayında gördüm seni.
İsmini bağışlayacak mısın?
Ne mutlu sana.Conqueror' Alıntı:1- nihalin öz abisiyim. napalım kader kısmet işte![]()
Ne mutlu sana.Conqueror' Alıntı:2- konsere ben kesinlikle gideceğim. zaten 1999'da gitmiştim
Ne mutlu bana. diyesim geldi ama anlamadım. :-\Conqueror' Alıntı:3- Bülent sana en azından sokaktaki çocuklar amca diyor. Bana şu an i sınır arkadaşlarım utanmasalar amca diyecekler![]()
Sınıf arkadaşı mı demek istedin?
Söylemek istemediğini düşünmüştüm Fatih. Kusura bakma.Conqueror' Alıntı:Bülent yeni dikkatimi çekti ismim sormuşsun. resimden de tahmin edeceğin gibi ismim Fatih.
Sağol.Conqueror' Alıntı:Estağfirullah rica ederim.
Bende memnun oldum.
Evet, çaktırma.Conqueror' Alıntı:(baktım konudan biraz uzaklaşmışız)![]()
![]()
Bi zahmetYavaştan diğer başlıklara kayalım.

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.