Mutsuzum

• Konbuyu başlatan TopraKanA
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde TopraKanA tarafından oluşturulan Mutsuzum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,380 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Mutsuzum
Konbuyu başlatan TopraKanA
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan deli
T

TopraKanA

Kullanıcı
20 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Yalnız olmaz bazı dönemler cazip görünse de asla uzun soluklu düşünmemek,
insanlara ikinci şansı daima vermek ama kendini harcamamak gerekiyor. Tecrübelerimden ders çıkarıyorum fakat eksilerini çok büyütüyorum. Ve biraz klişe ama; her fecenin sabahının olduğu gibi her derdin,sıkıntının da bi sonu var mutlaka.

:)hepinize tekrar teşekkür ediyorum, hiç tanımamanıza rağmen yardım etmek için çabalamışsınız. hoşggörü çok başka birşey.
Ayrıca Deli, gönderdiğin müzik parçasını o gün de dinlemiştim ama demin dinlediğim gibi dinlemediğim için aslında herşey baştan belliymiş dedim kendime. :) Teşekkür ederim Deli. :)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
TopraKanA' Alıntı:
Yalnız olmaz bazı dönemler cazip görünse de asla uzun soluklu düşünmemek,
insanlara ikinci şansı daima vermek ama kendini harcamamak gerekiyor. Tecrübelerimden ders çıkarıyorum fakat eksilerini çok büyütüyorum. Ve biraz klişe ama; her fecenin sabahının olduğu gibi her derdin,sıkıntının da bi sonu var mutlaka.

:)hepinize tekrar teşekkür ediyorum, hiç tanımamanıza rağmen yardım etmek için çabalamışsınız. hoşggörü çok başka birşey.
Ayrıca Deli, gönderdiğin müzik parçasını o gün de dinlemiştim ama demin dinlediğim gibi dinlemediğim için aslında herşey baştan belliymiş dedim kendime. :) Teşekkür ederim Deli. :)
Çok sevindim :):)

Nasılsın :)

O

olası

Kullanıcı
10 Ara 2011
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
bende hem üzgün hem mutsuz hem çaresiz hem yalnız ne olacak b enim halim dostlar doslar

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
olası' Alıntı:
bende hem üzgün hem mutsuz hem çaresiz hem yalnız ne olacak b enim halim dostlar doslar
Dibe vurmuşsan daha fazla olacak birşey kalmadığı için tek olacak şey zirveye ulaşman olcaktır :):):)

O

olası

Kullanıcı
10 Ara 2011
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
;)güzel tavsiye eeee bizde onun için uğralım o zaman bundan sonra  :)