mutluluğun formülü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan derman86
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

derman86

Kullanıcı

MUTLULUĞUN FORMÜLÜ

Yazar : Stefan Klein

--------------------------------------------------------------------------------
Sayfa Sayısı: 310 Sayfa

Yayınevi: Arkadaş

Yayın Tarihi: 1 Eylül 2005

Dili: Türkçe

ISBN: 975-509-383-4

Boyutlar:  En: 137 Boy: 215 Yükseklik: 14

--------------------------------------------------------------------------------
Modern bilim "mutluluğun" sırrını sonunda çözdü. Beyin araştırmacıları, iyi duygularımızın peşine bunları ölçmenin yollarını buldular.Bu deneyler, kafalarımızın içinde "mutluluğun" nasıl meydana  yeni yollar açmıştır. Stefan Klein, okuyucularını eşisiz bir keşif gezisine götürüyor: Kitabında, felsefecilerin, psikologların, hekimlerin, nöro-fizyologların ve davranış bilimleri araştırmacıların en son bulgularını dikkate alarak, mutlu bir yaşamın bilimsel temellerini ilk kez tanımlıyor.  

:) evet mutluluğun formülü okumadım ama insan yalnızca istediği için mutlu olamıyor bunu biliyorum :'( genler, mutluluk hormonunun yeterli olmaması, dışsal faktörler, daha bisürü sebep mutluluğu engelleyebiliyor acaba kitap bunlar hakkındamı bilgi veriyor :D yada bunları aşmanın yolları :D aslında hayat birazda şans değilmi arkadaşlar mutlulukta buna endeksli ;D

berrak' Alıntı:
:) evet mutluluğun formülü okumadım ama insan yalnızca istediği için mutlu olamıyor bunu biliyorum :'( genler, mutluluk hormonunun yeterli olmaması, dışsal faktörler, daha bisürü sebep mutluluğu engelleyebiliyor acaba kitap bunlar hakkındamı bilgi veriyor :D yada bunları aşmanın yolları :D aslında hayat birazda şans değilmi arkadaşlar mutlulukta buna endeksli ;D

Ben kitabı okumadım ama mutluluk insanın kendi elinde Berrak...çamurda oynayan cocuk neden kendını mutlu hissedıyor da bizlerr halaa mutsuz bi yaşam sürüyoruz? mutsuz oldugumuz zzamn bizden daha kötüü durumdaki insanları düşünelim ki hiçbir zaman mutsuz olmayalım inş :D ben öyle yapıyorum şahsen..çünkü her ne durumda olursak olalım beterin beteri vardır demişler...unutmaa mutluluk senin elinde, güsel bakmaya calıs ki güsel düşünebilesin...Sevgiler...

arkadaşar hazır olun mutluluğun formülünü açıklıt-yorum.. ilk önce rahat olun ve derin bir nefes alın,, alın alın gyet tabii....  bunu aslında herkes biliyor... ve fakat yeterice günlük hayatınıza uygulamıyorsunuz:.. hazırmısınızz ..  beş harften oluşuyorr.. tamamm sabırsızlıkk yookokkk SEVGİ VE  KOCAMAN  BİR SEVGİ DAH A HADİ BİSEVGİDE BENDEN BU DA CABASI.. İŞTE FORMÜLL... AL KULLANNN.. :)

SEVGİ mutlulugu yakalayaa bimekk kadar zorr budaaa. Sen sevebilirsinn amaaa....

Geri