Mutlu yaşamak, kendini iyi hissetmek için 20 ipucu

• Konbuyu başlatan dideM
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kişisel Gelişim Yazıları kategorisinde dideM tarafından oluşturulan Mutlu yaşamak, kendini iyi hissetmek için 20 ipucu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 100,300 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kişisel Gelişim Yazıları
Konu Başlığı Mutlu yaşamak, kendini iyi hissetmek için 20 ipucu
Konbuyu başlatan dideM
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan crt
E

efsane_18

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Giresun
İşyerleri insan enerjisini en çok yok eden, en kavgalı, en huzursuz yerlerdir. Bu ortamlardan kaçamıyorsanız kendinize geçici olduğunu ikna edin ve objektif durun.
Bu dısında hepsini yapabiliyorum ama en büyük sorun galiba bir yanlış götürüyor tüm doğrularımı...

S

SENFONİ

Kullanıcı
22 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
dideM' Alıntı:
Bu yazıda sadece iyi hissetmek için değil, biraz da dışarıdan nasıl iyi görünebileceğin hakkında bilgi vermiş.
:ahah :ahah :ahah :ahah :ahah

F

Flamingo

Kullanıcı
31 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
dideM' Alıntı:
Çoğu bayan neden makyaj yapar, şık giyinmek ister??
En önemlisi önce kendini iyi hisseder, mutlu hisseder..  ;)
Aynen öyle valla...

Moral bozukluğuna, bakım iyi geliyor...
Bir taşla iki kuş vurulmuş oluyor, hem bakım, hem moral...
Teşekkürler.  :)

B

beyaz_gömlek

Kullanıcı
21 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gerçekten hepsi kendini iyi hissetmek için yazılmış doğrular  :) paylaşım için teşekkürler..

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
tvye bağlı kalıp sohbeti unutmayın her zaman olumlu düşünün ki hayatta olumlu şeylerle karşılaşın. :)
bu söylenenler bi deniyeyim yeterince mutluyum bazende depresif olabiliyorum  ;D

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
dideM' Alıntı:

- Dedikodu yapmayın. Dedikodu yaparken çekilen insanların resimlerini görseniz bir daha asla yapmazsınız zaten.
Bu tuzağa zaman zaman benimde düştüğüm oldu  anlayacağınız şu ana kadar (Devletlü büyüklerimiz de dahil)dedikodu yapmayan insana denk gelmedim çok bahtsızım:) (İtirafname)
Buradan çıkan sonuçsa ...
Aslında hiç birimiz sanıldığı kadar dürüst değil .!
Sadece kendi kendimizi  kandırıp olalıyor mutluluk oyunu oynuyoruz:)
"Hayır hiç dedikodu yapmadım yapmıyorum ve çok mutluyum diyebilen varsa çıksın işte meydan :)