MUTLU EVLİLİK İÇİN

• Konbuyu başlatan mehmetd
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde mehmetd tarafından oluşturulan MUTLU EVLİLİK İÇİN başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13,662 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı MUTLU EVLİLİK İÇİN
Konbuyu başlatan mehmetd
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan selindemir
Ö

ölüdeniz

GulsahToptas' Alıntı:
yorum yazmadığımız çin teşekkür etmişin ya bende en azından smile göndereyim dedim fena mı ettim
bana kalsa smileyleri hepsini kaldırın derim.insan yazmalı yanlış veya doğru öğrenmek için düşüncelerini paylaşmalı diye düşünüyorum :)

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
nihat bir karar ver istersen ama şunu belirtmeliyim ki bence evlilik güzel eğer kişiler " evlendikten sonra ben onu değiştiririm" mantığından sıyrılıp saygılarını korursa ;)

C

catzilla

mutlu bir evlilik için;

" Evinde huzurlu olmak istiyorsan esinin bütün istediklerini yap "

NIJERYA Atasözü

Ö

ölüdeniz

GulsahToptas' Alıntı:
nihat bir karar ver istersen ama şunu belirtmeliyim ki bence evlilik güzel eğer kişiler " evlendikten sonra ben onu değiştiririm" mantığından sıyrılıp saygılarını korursa ;)
Gülşahcığım üzülerek söylüyorum ama evlendikten  bir süre geçtikten sonra aklına mutlaka ben geleceğim ve o zaman bana hak vereceksin.ha umarım ben yanılırım :)

catzilla' Alıntı:
mutlu bir evlilik için;

" Evinde huzurlu olmak istiyorsan esinin bütün istediklerini yap "

NIJERYA Atasözü
Çok feministçe söylenmiş bir söz kesinlkle katılmıyorum.iki taraflı istek ve arzular hiç bir zaman bitmez onun için sonu hüsrandır. :)

C

catzilla

ölüdeniz' Alıntı:
Çok feministçe söylenmiş bir söz kesinlkle katılmıyorum.iki taraflı istek ve arzular hiç bir zaman bitmez onun için sonu hüsrandır. :)
olabilir, ben de sizin gibi düşünmüyorum.

Ö

ölüdeniz

catzilla' Alıntı:
ölüdeniz' Alıntı:
olabilir, ben de sizin gibi düşünmüyorum.
Efendim düşüncenize saygı duyuyorum.benimkisi sadece beni bağlayan naçizade bir fikir :)

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Nihatçım seninde dediğin gibi benm fikrimde naçizane ama ben senin gibi düşünmüyorum ve çevremde örneklerini gördüm. ama düşüncene saygı duyuyorum... :)

Ö

ölüdeniz

GulsahToptas' Alıntı:
Nihatçım seninde dediğin gibi benm fikrimde naçizane ama ben senin gibi düşünmüyorum ve çevremde örneklerini gördüm. ama düşüncene saygı duyuyorum... :)
Dualarım sizlerle tabi kabul olursa  :) saygılar bizden efendim  ;)

C

catzilla

yanlış anlaşılma olmasın ölüdeniz, ben de size saygı duyuyorum,
fikirler, düşünceler değişik olabilir, kalplerimiz bir olsun.  :)

Ö

ölüdeniz

catzilla' Alıntı:
yanlış anlaşılma olmasın ölüdeniz, ben de size saygı duyuyorum,
fikirler, düşünceler değişik olabilir, kalplerimiz bir olsun.  :)
Bir olmasa burda ne işimiz var değilmi  :)

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Yazılanlar doğru ama Kitaplarda yazılanlar,yapılması gerekenler insanlar tarafından uygulanabilseydi herşey şimdikinden daha farklı,daha güzel olurdu.Yazılı ifadeleri yaşama yansıtmak çok zor.....

H

HERHANGİBİRİ

Kullanıcı
22 Şub 2012
En iyi cevaplar
0
0
harran
HEMEN KAYDETTİM DEFTERİME BİR ŞİİR GİBİ EZBERLİCEM BENCE SIRF EVLİLİK DEĞİL EVLİLİK ÖNCESİNDEDE AKILDA BULUNDURULMASI GEREKEN SÖZLER BENCE MUTLULUĞUN FORMULU BİLE OLABİLİR :)

S

selindemir

Kullanıcı
23 Şub 2012
En iyi cevaplar
0
0
Keşke hayata gerçekten geçirebilsek tüm bunları ama zor çok zor. Aslında birazda karşında ki insana bağlı....