Mümin Sekman - Limit Sizsiniz!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mümin Sekmanın her şey seninle başlar kitabı içinde çok güzel dediklerini duymuştum ama ikisini de okuyamadım inşlh kısmet olur da okurum :)

Kendi yolundan, kendi kanatlarıyla, kendi hayaline gidenlere, kendi gücüyle başarmayı anlatan yeni bir 'başarı müfredatı'nı, Mümin Sekman şöyle açıklıyor:

-Baş + arı: 'Baş' olmak için 'arı' gibi çalışmak gerekir!

-Başarı sonuç alır susar, başarısızlık açıklama ister.

-Başarı (b)ilgi ister. 'Bilgi'nin de beşte dördü 'ilgi'dir!

-Sadece iyide değil, kötü yolda da rekabet vardır!

-Her başarının bir son kullanma tarihi bulunur!

-İnsanlar üçe ayrılır: Gerçekten başarılılar, başarılıyım diye geçinenler ve başarılı insanlar üzerinden geçinenler!

slm arkadaşlar siteyte yein katıldım ve mümin sekman ismini görünce doğru yerde olduğpumu anladım ve limit sizsiniz kitabı insana başarını fuul formülünü veriyor okumakta geç kalmayın herkese slm. . . .

köseman' Alıntı:
slm arkadaşlar siteyte yein katıldım ve mümin sekman ismini görünce doğru yerde olduğpumu anladım ve limit sizsiniz kitabı insana başarını fuul formülünü veriyor okumakta geç kalmayın herkese slm. . . .
Yeni Katılanlar böümünden merhaba demeye ne dersiniz?
Bu arada kitap yorumunuza katılıyorum. :)

Mümin Sekman hukuk fakültesi mezunu,KİGEM(Kişisel Gelişim Merkezi)'in kurucusu,Yazar ,danışman ve kişisel gelişim uzmanı
Kitapları yorucu değil,düşünmeye sevkedici ve öğretici,bilinen şeyleri farklı bi bakış açısından değerlendirerek görmemizi,bilmemizi  istiyor.Limit Sizsiniz kitabı da eğer ki psikolojiye,gelişim kitaplarına ilginiz varsa beğenerek okuyabileceğiniz türden

ılk fırsatta alıp okumaya başlayacagım. bırde 'kişisel ataleti yenmek' yıne mümin sekman'a ait bir kitap. sanırım beni iş hayatıma geri döndüreceğini düşünüyorum. yoksa evde oturup kalacagım :)

Kitap gerçekten çok güzeldi...Pes etmemek gerektiğini çok güzel bir şekilde vurguluyor...Verilen örnekler kişinin hafızasında yer ediniyor...

ben bu kitabı aldım okucam gerçekten güzel bir kitap..okunması gereken bir kitap bence..başarılar arkadaşlar..

Ben gercekten Mumin Sekmanin "" Hersey seninle baslar "" kitabinin insana buyuk cesaret verdigine inaniyorum...benim icin superdi

mümin sekmanın tüm kitaplarını okumak gerekiyor bence..gerçekten çok güzel anlatımı var ve sıkılmadan okunabilen bir kitap..herkese başarılar arkadaşlar..

hayata gülümse :)

Mümin sekman'ın kitaplarını severek okuyorum.ilk önce 'her sey seninle baslar' kitabını okumustum ve cok faydalı olmustu benim için ondan sonra diğer kitaplarınıda okumaya devam ettim ama henüz bu kitabını okumadım.en kısa zamanda okuyacağım.

Kişisel gelişim esereri içinde başyapıt olabilecek bir kitap ... Ben okudum çok beğendim .... Teşekkürler :)

Geri