MUHTEŞEM HAYATLAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eftelya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eftelya

Kullanıcı
arkadaşlar bu kitabin yazarı ö.faruk RECA.

Siyaset, Sanat, Edebiyat, Bilim ve Aşkta Dünyayı değiştirenlerin İbretli Yaşamları!

Tarih kitaplarında, kültür kitaplarında yada bilim kitaplarında onların isimlerine oldukça çok sık rastlıyoruz. Ama en çok günlük yaşamımızda etrafımızda rastlıyoruz.

Onların icatları bizim yaşamımızı değiştirdi. Peki onların yaşamlarını değiştiren şeyler nelerdi?

Acıları, aşkları, tutkuları nelerdi?

Muhteşem hayatlar, insanlığa yön veren insanların hayatlarının perde arkalarını bize anlatıyor.. Tüm gerçekliğiyle...

gerçekten herkesin okuması gereken bir kitap...herkese tavsiye ediyorum... MUTLAKA OKUYUN...

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

27 tanede kitabı var

son 3 tanesini ben yazdım tasarladım :) kahraman çocuklar en son çıkardığı kitap.. ama kişilik olarak tanımak bile istemezsinizzz :DDDD

çok merak ettim şimdi safari araştırdım ama yazar hakkında fazla bilgiye ulaşamadım...diğer kıtaplarını da edinmeye çalişicam...

çok teşekkürler eftelya;güzel bir kitaba benziyor,merak ettim paylaşımın için sağol arkadaşım,ellerine sağlık :)

safari arkadaşım;seninde ellerine ve yüreğine sağlık,ne güzel seninde emeğinin olduğu bir kitabı okumak daha da keyifli olacak,sevgiyle kal her şey gönlünce olsun :)

eftelya' Alıntı:
çok merak ettim şimdi safari araştırdım ama yazar hakkında fazla bilgiye ulaşamadım...diğer kıtaplarını da edinmeye çalişicam...

yazar kendi hakkındaki bilgileri verirse eğer kitapları okunmayabilir. Kendisi ve yazdıkları (kısmen) kendi yaşantısıyla uyuşmuyor.. edebiyat fakültesi mezunu türkçe katili bi öğretmen :D

yinede bir yerde hayalleriyle  bulusuyor olabilir safari , belkide yazarin  kitaplarinda sergiledigi  ,kendiyle  yuzlesebildigi  kendini sevebildigi anlaridir...  gunluk yasamindaki kiside  korkulariyla  baris icinde olamadigi anlar... :)

anlıyorum ama onu tanıyana kadar arşivimizdeki kitaplara göz gezdirdiğimde daha değişik birini bekliodum.. çok farklı bişi

Geri