Ok ben takip ederim. Bu arada Hürriyetin İnsan Kaynakları sayfasını inceledim gerçektende yabancı dil arayan birçok büyük şirketler varmış sadece Turizm değil.Ama ben yinede Turizme yönelmek istiyorum
Muhasebe bitiren illa muhasebeci olunacak diye bir durum yok. Ayrıca liseyi bitirince muhasebeci olmayacaksın zaten. Bu bölümleri okuyan arkadaşlar işletme,iktisat vb. alanlarda yükseköğrenimlerine devam edebilmektedirler. Muhasebeci olabilmek için 4 yıllık alanla ilgili bir bölümü bitirdikten sonra Staj başlatma sınavına giriliyor, kazanıldıktan sonra 2 yıl staj bitirme sınavlarına giriliyor, başarılı olunması durumunda Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ruhsatı almaya hak kazanılıyor.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.