muhabbet kuşlarım nasıll

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hanedeyim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hanedeyim' Alıntı:
teşekkürler isimleriydi diye yazmışsın
senden ayrıldılar galiba
Evet ikisi de 13 yaşında öldü.İnsan kötü oluyor çok ağlamıştım. Tabi aradan 3 sene geçti.Şimdi köpeğim var çok seviyorum onu  :)

kurulamammı kendileri çıkana kadar kuruladığım kumaşın içinde bıraktım ilk suya girdiklerinde beğenmediler ama sonrahallerinden memnundular :D

Ay resmini cektinmi abi banyo yaparken cunku cok cok tatli oluyorlar o zaman cektiysen burada koysana cok merak ediyorum sekerleri ben :)

çektim yine yıkıcam ozamanda resim çekicem ozaman resimleri eklicem

82015898.jpg

63128403.jpg

42251957.jpg

65781518.jpg

16930097.jpg

13788354.jpg

22014064.jpg

Ya ben de bi kere civcivlerimi yıkamıştım böyle... Amanın nasıl da üşümüşlerdi.. Isıtana kadar baya uğraşmıştım... Çok seviyorum hayvanları ya. Vejeteryan olmayı düşünüyorum hatta. Civciv besleyip, tavuk yiyemem ya..:(

evet saki değil ama razi çok üşüdü bidah uzun süre yıkamam bide üşümesinler diye ılık suda yıkadım

hanedeyim' Alıntı:
evet saki değil ama razi çok üşüdü bidah uzun süre yıkamam bide üşümesinler diye ılık suda yıkadım
annemde benim muhabbet kuşumu yıkamıştı.
1 hafta sonra kuş öldü.
aman dikkat  ;)

Ay yıkamııışşş:) Yav çoğu yıkanınca vefat ediyor söylemesi ayıp:) Moralini bozmak gibi olamsın da yıkama, benden tavsiye:)

Annem de su böreği yaparken, canı çekmiştir diye kuşa veriyor hey allahım ya boğuldu tabii..

Geri