Codex
Özgür Şahin
Site Kurucusu
ıı degiştirmicem ıı eskilerden vazgeçmiycemayben' Alıntı:değiştir canım sende kullanımlarını ayarlayabiliyorsun ya istediğin gibi ayarla
Msn'den mail nasıl atılıyor?ilenay' Alıntı:benim bildiim bunu msn de zaten mail olarak atıyorlar çoğu kişiye
x adet nesnenin kötü olması , bu nesnelerin oluşturduğu ortamda herkes kötü dür anlamını çıkarmadığı için olabilir.crnkcclr' Alıntı:Harun'cum sanal ortamın samimiyetsizliğine bu kadar içten inanmışken neden uzunca bir vaktini sanal ortamda geçiriyorsun
Ben bu ifadeyi sanal ortamın samimiyetsizliği olarak algılamadım pek?maxMESA' Alıntı:Karşı tarafa ilettiğiniz ifadeler sizin yüzünüzde oluşmuyorsa ne gönderirseniz gönderin anlamsız bence.
Evet yani. O an suratın asık ama karşı tarafa iş olsun diye gülücük yollamak , yada üzülmediğin halde yapmayı kastettim.Zynep' Alıntı:Ben bu ifadeyi sanal ortamın samimiyetsizliği olarak algılamadım pek?maxMESA' Alıntı:Karşı tarafa ilettiğiniz ifadeler sizin yüzünüzde oluşmuyorsa ne gönderirseniz gönderin anlamsız bence.
Ama söylemek istediğin, gülmediğimiz halde gülümseme ikonu yollamaksa haklısın.