MSN : Windows Live yeni "Msn İfadeleri"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bunlar çok şirin
patalak bişiler ama
kullanışlı diiller yaw :)

değiştir canım sende kullanımlarını ayarlayabiliyorsun ya istediğin gibi ayarla ;)

ayben' Alıntı:
değiştir canım sende kullanımlarını ayarlayabiliyorsun ya istediğin gibi ayarla ;)
ıı degiştirmicem ıı eskilerden vazgeçmiycem
zorlama hayır kanıma girme ayben ;D​

yooo sen bilirsin canım ama inan bana çok tatlı oluyolar yani tabi gene sen biilrsin ama ;D

benim  bildiim bunu msn de zaten mail olarak atıyorlar çoğu kişiye

Harun'cum sanal ortamın samimiyetsizliğine bu kadar içten inanmışken neden uzunca bir vaktini sanal ortamda geçiriyorsun :)

maxMESA' Alıntı:
Karşı tarafa ilettiğiniz ifadeler sizin yüzünüzde oluşmuyorsa ne gönderirseniz gönderin anlamsız bence. (:

Ben bu ifadeyi sanal ortamın samimiyetsizliği olarak algılamadım pek?
Ama söylemek istediğin, gülmediğimiz halde gülümseme ikonu yollamaksa haklısın.

Zynep' Alıntı:
maxMESA' Alıntı:
Karşı tarafa ilettiğiniz ifadeler sizin yüzünüzde oluşmuyorsa ne gönderirseniz gönderin anlamsız bence. (:

Ben bu ifadeyi sanal ortamın samimiyetsizliği olarak algılamadım pek?
Ama söylemek istediğin, gülmediğimiz halde gülümseme ikonu yollamaksa haklısın.

Evet yani. O an suratın asık ama karşı tarafa iş olsun diye gülücük yollamak , yada üzülmediğin halde :(    yapmayı kastettim.

İlişkileri canlı yaşamak her zaman iyidir zaten. :)
Üstelik sanalın reelde iyi giden ilişkileri bile körelttiğine inanıyorum ben. Hep dile getirirm ya; bir şey yazarken vurgulama yok, tonlama yok, karşınızdaki kendisine göre okuyor, sonra da "ne dedin sen" muhabbeti...
Geçen gün başıma geldi, MSN kullanmıyorum uzun zamandır, sadece bir kişiyle anında heberleşmek amacıyla aldığım bir adresim var, ve bana yazdığı bir cümleyi o kadar ters yorumladım ki...
Neyse konuyu dağıtmadan, ben bu ifadeleri hiç sevemedim diyeyim. Hele bir de harfleri ifadelerle paylaşanlar varki oku okuyabilirsen. Dönüp duran, parlayan bir dolu ifade. Ne yaşıma uygun ne başıma desemde ben küçüklüğümde, gençliğimdede böyleydim ki... :)
Sadeliği severim.

Geri