Bülent' Alıntı:tutkumm' Alıntı:Arkadaşlar, Mod. olmak için diğer şartları boşverin. Size asıl ipucunu vereyim...
Alın 2 tepsi baklava, 2 kilo çukulata...
1'erlerini site adminine, 1'erlerini bana gönderin oldu bu iş.![]()
Admine Rüşvet haaaa!!!![]()
![]()
Bülent' Alıntı:tutkumm' Alıntı:Arkadaşlar, Mod. olmak için diğer şartları boşverin. Size asıl ipucunu vereyim...
![]()
Bülent' Alıntı:Şan, şöhret, ün, nam, san...Pitoxil' Alıntı:Mod olmak için özelliklerin fazlasını taşıyorum.. 8)
Peki modluk bana ne kazandıracak ??? ?
Bilgi, kültür, seviye...
Tabi devamı size kalmış...![]()
Herşeyi de adminden beklemeyin.selda' Alıntı:sigorta yaparlarmı?
Başlangıçta olmasa bile sonradan yüklenebilir.selda' Alıntı:karizmada varmı? ;D
Pitoxil' Alıntı:Bülent' Alıntı:Arkadaşlar, Mod. olmak için diğer şartları boşverin. Size asıl ipucunu vereyim...
![]()
Ehliyetinizi iptal ettirmeniz... ;Dcooldeath' Alıntı:Sanırım herkes moderatör olmak istiyor ve özellikleri uyuyorpeki o zaman olmamak için ne lazım ;D
Bülent' Alıntı:Herşeyi de adminden beklemeyin.selda' Alıntı:sigorta yaparlarmı?
Çok güzel özel sigorta şirketleri var.![]()
İşçi olmayacaksınız. Yönetici olacaksınız.selda' Alıntı:nası yani? ben kendimi buraya adıcam
bir sigortayı çok görücekler
olmaz hem yasaksigortasız işci çalıştırmak ;D
valla iyi olur 8)Bülent' Alıntı:İşçi olmayacaksınız. Yönetici olacaksınız.selda' Alıntı:nası yani? ben kendimi buraya adıcam
bir sigortayı çok görücekler
olmaz hem yasaksigortasız işci çalıştırmak ;D
Patronun sağ kolu yani.
Bir de sigorta istiyorsunuz!
İsterseniz oldu olacak bağlantı ücretinizi de karşılasın!![]()
Bülent' Alıntı:Şu insanların isteklerinin sonu hiç gelmiyor...
cooldeath' Alıntı:evet pitoxil karizma tamam!ehliyet iptali lazım şimdik![]()
bu cümlede ters bişey var sanki o ayrı bütün ehliyetlileride böyle adlandırmak hiç hoş değilBülent' Alıntı:Olur olur..gözde.' Alıntı:teşekkürler çok korkuyorum sınavlardan inşallah alabilirim :![]()
Ayılar bile aldıktan sonra siz hayli hayli alırsınız.![]()
Bülent' Alıntı:Yapıldığı malzeme gereği esnemeyen kural yoktur aslında..gözde.' Alıntı:ama benim henüz ehliyetim yok :'(
ne yani şimdi moderatör olamayacakmıyım ???
senarist081 arkadaşımız yabancımız değil, yapar bir güzellik.![]()
şimdi aslında buna bülent bey cevap verse daha doğru olur ama ben kendi düşüncelerime göre yorum yapayım ayı demek bencede biraz kaba ama trafiğe girecek kadar olgunlaşmış ama altındaki arabayı hazmedememiş insanlarda yok değil annemle trafiğe çıktığımızda mesela karşılaşıyoruz evrimini tamamlayamamış bazı kimselerle ve zaten cümlede onlara nazaran söylenmiş maksat burda başkagülsümaltındiş' Alıntı:bu cümlede ters bişey var sanki o ayrı bütün ehliyetlileride böyle adlandırmak hiç hoş değilBülent' Alıntı:Olur olur..gözde.' Alıntı:teşekkürler çok korkuyorum sınavlardan inşallah alabilirim :![]()
Bağlantım kesildiği için cevap veremedim..gözde.' Alıntı:şimdi aslında buna bülent bey cevap verse daha doğru olur ama ben kendi düşüncelerime göre yorum yapayım ayı demek bencede biraz kaba ama trafiğe girecek kadar olgunlaşmış ama altındaki arabayı hazmedememiş insanlarda yok değil annemle trafiğe çıktığımızda mesela karşılaşıyoruz evrimini tamamlayamamış bazı kimselerle ve zaten cümlede onlara nazaran söylenmiş maksat burda başkagülsümaltındiş' Alıntı:bu cümlede ters bişey var sanki o ayrı bütün ehliyetlileride böyle adlandırmak hiç hoş değilBülent' Alıntı:Olur olur..gözde.' Alıntı:teşekkürler çok korkuyorum sınavlardan inşallah alabilirim :![]()
![]()

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.