B
Bülent
:kahkahaZynep' Alıntı:Balıkların üremelerini izlettirmiştim çocuklarıma ve küçük kızımın dediğini asla unutamam, 7 yaşındaydı; "Balıklar senden daha becerikli anne!" ...
:kahkahaZynep' Alıntı:Balıkların üremelerini izlettirmiştim çocuklarıma ve küçük kızımın dediğini asla unutamam, 7 yaşındaydı; "Balıklar senden daha becerikli anne!" ...
Gülersin tabiBülent' Alıntı::kahkahaZynep' Alıntı:Balıkların üremelerini izlettirmiştim çocuklarıma ve küçük kızımın dediğini asla unutamam, 7 yaşındaydı; "Balıklar senden daha becerikli anne!" ...
;D ;D ;DZynep' Alıntı:Gülersin tabiBülent' Alıntı::kahkahaZynep' Alıntı:Balıkların üremelerini izlettirmiştim çocuklarıma ve küçük kızımın dediğini asla unutamam, 7 yaşındaydı; "Balıklar senden daha becerikli anne!" ...
Bendeki de akıl işte Lepistesleri izlettim bir de, saniyede 3 doğum yapanlar...
Hakikaten dişli rakipmişler... ;D ;D ;DZynep' Alıntı:Gülersin tabiBülent' Alıntı::kahkahaZynep' Alıntı:Balıkların üremelerini izlettirmiştim çocuklarıma ve küçük kızımın dediğini asla unutamam, 7 yaşındaydı; "Balıklar senden daha becerikli anne!" ...
Bendeki de akıl işte Lepistesleri izlettim bir de, saniyede 3 doğum yapanlar...
haalilaslmn' Alıntı:4 yaşında bir oğlum var.geçen arkadaşımın kızıyla bir an gözden kayboldular.banyoda bulduk onları.ikisi de pantalonlarını indirmişler.ama sadece birbirlerine bakıyorlar.yardımcı olabilirmiyim dedim ikisine de.sadece bakıyoruz dediler.ya ne garip bir duygudur bu,ben hayranım çocuklara...
bence insanların hep çocukluklarına geri donmeyi istemelerinin sebebi de budur zaten.zihinleri tertemiz,en ufak bi kötülükten bile bihaber...daha önce bir kaç defa istifa etmiştim büyüklükten yine ediyorumlilaslmn' Alıntı:4 yaşında bir oğlum var.geçen arkadaşımın kızıyla bir an gözden kayboldular.banyoda bulduk onları.ikisi de pantalonlarını indirmişler.ama sadece birbirlerine bakıyorlar.yardımcı olabilirmiyim dedim ikisine de.sadece bakıyoruz dediler.ya ne garip bir duygudur bu,ben hayranım çocuklara...
Hadi canım Bu kadarına pes...Ya benim büyük oğlum 5 yaşında şimdi bir kız arkadaşı var flörtüymüş ama öyle söylüyor.Yaptığı sadece resim yapmak kız arkadaşına birde internetten şarkı yolluyor Benim oğlanda var bir saflık kesinlilaslmn' Alıntı:4 yaşında bir oğlum var.geçen arkadaşımın kızıyla bir an gözden kayboldular.banyoda bulduk onları.ikisi de pantalonlarını indirmişler.ama sadece birbirlerine bakıyorlar.yardımcı olabilirmiyim dedim ikisine de.sadece bakıyoruz dediler.ya ne garip bir duygudur bu,ben hayranım çocuklara...
Bence senin gördüğün, bildiğin buzdağının görünen yüzüdür.bıldırcın' Alıntı:Ya benim büyük oğlum 5 yaşında şimdi bir kız arkadaşı var flörtüymüş ama öyle söylüyor.Yaptığı sadece resim yapmak kız arkadaşına birde internetten şarkı yolluyor Benim oğlanda var bir saflık kesin
Neyse ben böyle görmeye devam ediyim en iyisi.Karışmayım onların özeline fazlaBence senin gördüğün, bildiğin buzdağının görünen yüzüdür.
Evet. Bence de.bıldırcın' Alıntı:Neyse ben böyle görmeye devam ediyim en iyisi.Karışmayım onların özeline fazlaBence senin gördüğün, bildiğin buzdağının görünen yüzüdür.
Lilaslmn bence sen oğluna herşeyi anlayacağı şekilde anlat.Ayrı değilim ama benim oğullarımda babalarını fazla göremiyorlar.Tek çözüm aradaki farkı anlayacağı dilde anlatabilmeklilaslmn' Alıntı:bu da bir şeymi...galiba benim oğlum fazla meraklı.geçen elinde pedle geldi yanıma.ben de kullanabilir miyim diye.bazen ne yapacağımı bilmiyorum.eşimle ayrıldık ve oğlumun gözünün önünde bir erkek modeli olmadığı için olaylara bakış açısı değişiyor galiba.ne zor zanaatmiş anne olmak.