miniklere sormuşlar:bebek nasıl yapılır?

• Konbuyu başlatan lilaslmn
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde lilaslmn tarafından oluşturulan miniklere sormuşlar:bebek nasıl yapılır? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,999 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı miniklere sormuşlar:bebek nasıl yapılır?
Konbuyu başlatan lilaslmn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan crt
B

Bülent

Zynep' Alıntı:
Balıkların üremelerini izlettirmiştim çocuklarıma ve küçük kızımın dediğini asla unutamam, 7 yaşındaydı; "Balıklar senden daha becerikli anne!" ... :)
:kahkaha

M

MENEKŞE1

Kullanıcı
22 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
GİRESUN
ÇOÇUKLAR ÇOK İYİ GÖZLEMCİLER VE BEYİNLERİNE VE HAYAL DÜNYALARINA HAYRAN OLMAMAK İMKANSIZ HEPSİ GÜZELDİ

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Bülent' Alıntı:
Zynep' Alıntı:
Balıkların üremelerini izlettirmiştim çocuklarıma ve küçük kızımın dediğini asla unutamam, 7 yaşındaydı; "Balıklar senden daha becerikli anne!" ... :)
Gülersin tabi:)
Bendeki de akıl işte:) Lepistesleri izlettim bir de, saniyede 3 doğum yapanlar... :D :D

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Zynep' Alıntı:
Bülent' Alıntı:
Zynep' Alıntı:
Gülersin tabi:)
Bendeki de akıl işte:) Lepistesleri izlettim bir de, saniyede 3 doğum yapanlar... :D :D
;D ;D ;D
Çok güldüm yaa. İnsan tahmin edemezki 7 yaşında bir çocuğun edeceği laf mı!!  ;D

L

lilaslmn

4 yaşında bir oğlum var.geçen arkadaşımın kızıyla bir an gözden kayboldular.banyoda bulduk onları.ikisi de pantalonlarını indirmişler.ama sadece birbirlerine bakıyorlar.yardımcı olabilirmiyim dedim ikisine de.sadece bakıyoruz dediler.ya ne garip bir duygudur bu,ben hayranım çocuklara...

B

Bülent

lilaslmn' Alıntı:
   4 yaşında bir oğlum var.geçen arkadaşımın kızıyla bir an gözden kayboldular.banyoda bulduk onları.ikisi de pantalonlarını indirmişler.ama sadece birbirlerine bakıyorlar.yardımcı olabilirmiyim dedim ikisine de.sadece bakıyoruz dediler.ya ne garip bir duygudur bu,ben hayranım çocuklara...
:eek:haa

Korkulur bu zamane çocuklarından...

T

tnctrkcell

lilaslmn' Alıntı:
bence insanların hep çocukluklarına geri donmeyi istemelerinin sebebi de budur zaten.zihinleri tertemiz,en ufak bi kötülükten bile bihaber...daha önce bir kaç defa istifa etmiştim büyüklükten yine ediyorum :)

B

bıldırcın

lilaslmn' Alıntı:
Hadi canım :eek: Bu kadarına pes...Ya benim büyük oğlum 5 yaşında şimdi bir kız arkadaşı var flörtüymüş ama öyle söylüyor.Yaptığı sadece resim yapmak kız arkadaşına birde internetten şarkı yolluyor :) Benim oğlanda var bir saflık kesin :D

B

Bülent

bıldırcın' Alıntı:
Ya benim büyük oğlum 5 yaşında şimdi bir kız arkadaşı var flörtüymüş ama öyle söylüyor.Yaptığı sadece resim yapmak kız arkadaşına birde internetten şarkı yolluyor :) Benim oğlanda var bir saflık kesin :D
Bence senin gördüğün, bildiğin buzdağının görünen yüzüdür.  :D

T

tnctrkcell

ya benmi yanlış anladım konuyu bişey yapmıyolardı diyo tamam bu yapmayacakları anlamına gelmez ama siz hemen taşlamışsınız.çocuk onlar canları sıkılmıştır banyoya gitmişlerdir sonra nasıl olduysa pantolonlarını çıkarmışlardır  :)... ???

E

efsane_18

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Giresun
"Karsimizdaki evdeki adamin karninda bebek var ama bi türlü disari çikaramiyor
(Alistair, 9 yasinda)
;) ;)  koptumm

L

lilaslmn

bu da bir şeymi...galiba benim oğlum fazla meraklı.geçen elinde pedle geldi yanıma.ben de kullanabilir miyim diye.bazen ne yapacağımı bilmiyorum.eşimle ayrıldık ve oğlumun gözünün önünde bir erkek modeli olmadığı için olaylara bakış açısı değişiyor galiba.ne zor zanaatmiş anne olmak.

B

bıldırcın

lilaslmn' Alıntı:
  bu da bir şeymi...galiba benim oğlum fazla meraklı.geçen elinde pedle geldi yanıma.ben de kullanabilir miyim diye.bazen ne yapacağımı bilmiyorum.eşimle ayrıldık ve oğlumun gözünün önünde bir erkek modeli olmadığı için olaylara bakış açısı değişiyor galiba.ne zor zanaatmiş anne olmak.
Lilaslmn bence sen oğluna herşeyi anlayacağı şekilde anlat.Ayrı değilim ama benim oğullarımda babalarını fazla göremiyorlar.Tek çözüm aradaki farkı anlayacağı dilde anlatabilmek ;)

L

lilaslmn

öyle yapıyorum bıldırcın arkadaşım,kızmadan,yargılamadan,yaşına uygun anlatıyorum.meraklı olması beni mutlu ediyor aslında,heralde pısırık bir çocuk olsaydı yada ilgisiz bir çocuk,üzülürdüm.anne olmak her ne kadar zor olsa da dünyanın en keyifli olaylarından biri değil mi...