Mine G. Kırıkkanat - Aşk Hikayeleri

  • Konbuyu başlatan vega
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde vega tarafından oluşturulan Mine G. Kırıkkanat - Aşk Hikayeleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,350 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı Mine G. Kırıkkanat - Aşk Hikayeleri
Konbuyu başlatan vega
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan perşin
V

vega

Kullanıcı
24 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Diyarbakır

ÖZELLİKLER

Fotoğraflayan :  Daniel Colagrossi
Kategori:  Edebiyat / Öykü / Türkçe  
Boyut: 13,5 x 19,5 / 86 sayfa
Yayın Tarihi: Mart 2004

ARKA KAPAK

"...Sabah sersemi üstüne geçirdiği bornozun cebinde küçük, yumuşak bir şey buldu. El kadar, pembe, dantelli bi külot.Bu kez içi cız etmedi, şaşırdı. Çay yapmak üzere mutfağa girdiğinde, saydam sürehinin içinde bir yüzük, kendisini bekliyordu. 'Beşinci yıl halkası...' diye anımsadı. Buzdolabını açıp tereyağının çıkarırken, neredeyse küçük dilini yutacaktı. Peynirlerin ve yoğurtların arasında, tavşan tüyü pomponlu bir terlik duruyordu. Telaşa öteki teki aramaya başladı adam. Mutfaktaki tüm dolapları gözden geçirdi, bulamadı. Köşe bucak evi aramaya başladı. Artık anlamıştı. Her delikte, ona ait eşya çıkıyordu. Koltuk yastığının altından gecelik, sigara kutusundan ruj, Çin vazosundan diş fırçası... Ter içinde kalmıştı. Gönülsüz bir hazine avcısı gibi bulduğu ganimetleri, masanın üstüne topladı. Korku dolu bir önseziyle kitaplığa saldırdı. Yanılmamıştı: Rasgele çektiği kitabın ilk sayfasına; SS yazılmıştı. Bir zamanlar paylaştıkları ortak dilde, 'seni seviyorum'un kısaltılmışı. İkinci kitap da benzeri mesaj taşıyordu. Üçüncü ve dördüncü de.

Adam, duvarları boydan boya kaplayan binlerce kitaba baktı umutsuzlukla. Evet, yatağını, kitaplaını ve yaşamını ister istemez, uzun bir süre başka bir kadınla paylaşamayacaktı.
Kendisi korkmasa, gelen korkardı SS'in yerine geçmeye"

YORUM

Oldukça trajik aşk hikayeleri ve ilgi çekici fotoğraf kareleriyle bezenmiş
-aslında okuduğum kitapların tarzından çok farklı- ama yinede ilgi çekici bir kitaptı .Oldukça kısa olduğu için tadı damağımda kaldı diyebilirim.Minicik bir zaman diliminizi bu 86 sayfalık kitapla süsleyebilirsiniz bence...
 
G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Gazete yazılarından takip ediyorum yazarı.
Seneler önce bir kitabını okumak istedim ama yazım dili çook ağır, sıkıcı geldi bıraktım ve bir daha da okumadım.
Oysaki son 1 senedir, gazete yazılarını her ne kadar ağır gelsede yazım dili severek okuyorum :)

Teşekkürler tavsiyen için.
 
V

vega

Kullanıcı
24 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Diyarbakır
önemli değil aslında dili gerçekten ağır olan kitapları var ama bu kitap basit ve akıcı bir dille yazılmıştı yani isterseniz bi bakabilirsiniz kitaba,gerçekten iyi bir kitaptı :)
 
P

perşin

Kullanıcı
4 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
yıllar önce okuduğum bir kitap ..fena değildi..
 
Üst