Messenger Discovery Live > Seveceksin..

• Konbuyu başlatan Emre Y
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknoloji Dünyası kategorisinde Emre Y tarafından oluşturulan Messenger Discovery Live > Seveceksin.. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,124 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknoloji Dünyası
Konu Başlığı Messenger Discovery Live > Seveceksin..
Konbuyu başlatan Emre Y
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hayalhane
H

hayalhane

hanedeyim' Alıntı:
hane uğraşma bunlarla ben zamanında çok uğraştım
patronumun emalini aldım falan sonra baktım güzeldiğil bunlar

hakat doğru
ben şaka yapacamda
onun için uğraşıyom abi
ama zamanla öğrenince
bıkarım kesin ;D ;D

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Benim kullandığım  ve sevdiğim bir proğram..
Çoklu oturum için kurmuştum bundan bir süre önce,diger özellikleride hoşuma gitti,özellikle smylerimin hırsızlıgına karşı koruması  ::) Arkadaşlarımın" senin smeylerini neden alamıyoruz perim" demeleri benimde" koruma altında hırsızlara karşı,izin alırsanız veririm " derdim ;D

Şimdi çoklu oturum için Barış'ın dediği yoldan pcde küçük bir değişiklik ile açabiliyorum ama alışkanlık yine kurdum discoverimi yeni msn kurmama müsade etmiyordu,eski sürümünü, bende 9.1 re uyumlu olan son sürümünü geçen hafta indirip kurdum,bu seferde vürüs proğramım izin vermedi,vürüs tehtidi diye oysa vürüs felan yok öyle algılıyor..Bende kuramın yolunu discovereyi bir müddet devre dışı bırakarak buldum  ;D şimdi her msn açıldığında vürüs buldum diye hotluyor  ;D

Ben eski sürümünü kullanmak istiyorum ma kabul etmiyor messenger  :mad:
Bunu da pek sevmedim,zaten pc de kasım kasım kasılıyor,yakında tekrar kaldırırım heralde  :mad:

Ayrıca ıp adresi hakkında bir bilgide yok nerden nasıl oluyormuş ki o,her msn açtıgımda vürüs uyarısı ile bir ıp adresi yazıyor ama kendi ıp sandım kontrol etim benim adres değil,peki o ıp adresi kimin?

H

hanedeyim

bende onu söylüyorum işte o ip kimin
perim sen herşeyin en iyisini bilirsin ;D :D

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Bilgisayar uzmanı olan sensin,ben sana soruyorum ıp kimin ıp si  ;D