Messenger Discovery Live > Seveceksin..

• Konbuyu başlatan Emre Y
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknoloji Dünyası kategorisinde Emre Y tarafından oluşturulan Messenger Discovery Live > Seveceksin.. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,123 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknoloji Dünyası
Konu Başlığı Messenger Discovery Live > Seveceksin..
Konbuyu başlatan Emre Y
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hayalhane
E

Emre Y

Bugün yeni bir Messenger tecrübesi edinin!
MessengerDiscovery 2, Windows Live Messenger'a yeni ve heyecan verici özellikler katar. Hepsinden önce - tamamen ücretsiz!

Tüm Özellikler
Özellik çok, zaman az.

MessengerDiscovery kurcalayabileceğiniz o kadar çok özelliğe sahip ki hepsini buraya sıkıştırmakta sıkıntı çektik. Bu yüzden MessengerDiscovery ile neler yapabileceğinize kısa bir bakalım. Daha fazla özellik olduğunu ve soldaki kategorilere tıklayarak öğrenebileceğiniz unutmayın.

• # Messenger'ı birden fazla başlatın
    # Görüntülü konuşmaları kaydedin ve bilgisayarınızda saklayın.
    # Taklit etme ve sohbet penceresi rumuzu gibi sohbet geliştirmeleri
    # Kişilerinizin sizi silip silmediğini görün
    # Kişilerinizin görüntü resimlerini çalın
    # İstediğiniz sıklıkta titreşim gönderin ve pencere titremesini kapatın
    # Kişi olay günlüğü kaydetme
    # Live arama yerine Google arama kullanma

Daha fazla bilgi için : TIKLAYIN

Version 2.1.79 (Released November 4th 2009)
MessengerDiscovery, Windows Live Messenger için mükemmel bir ortaktır. Yepyeni tasarımı ve çeşitli özelleştirme seçenekleri ve geliştirmeleri ile MessengerDiscovery, Messenger deneyiminizi geliştirmeyi garanti eder. 8)

Ne yenilikler var? ::)
MessengerDiscovery her yönden iyileştirildi ve şimdi her zamankinden daha iyi çalışıyor. Bunların yanında seveceğinizden emin olduğumuz bazı özellikler ekledik. ;)

Tamamı yeni MessengerDiscovery'yi bugün indirin ve farklılığı tecrübe edin!  8)

- Türkçe Destek için tıklayın

Download MessengerDiscovery (Sponsored)

H

hanedeyim

emre kesinlikle seni tenzi ederek söylüyorum bu msnin özelliklerini kullanabildiğiniz bir programdır ama nekadar güvenilir tartışılır. bilindiği üzere bu program windows'un bazı yazılımcıların bir ürünü normal msnde olmayan bazı özellikler mevcut örn konuştuğunuz kişinin ip adresini öğrenmek seni engellemişmi öğrenmek falan gibi ama ne kadar güvenilir orası tartışılır ben ben kesinlikle kullanmam tabiki siz bilirsiniz...

bu arada emre paylaşımların için tşk :)

T

ThuNDeR

Kullanıcı
28 Haz 2006
En iyi cevaplar
0
0
Gaziantep
www.osmanmaasoglu.com
Bu tür MSN eklentilerinin güvenliği garanti edilemediği gibi Microsoft tarafından da kabul edilmeyen şeylerdir. Ayrıca bilgisayarınızı yavaşlatacağıda tartışılmaz bir durumdur. Bu yüzden şahsen MessengerDiscovery yada Plus gibi eklentileri kesinlile tavsiye etmem. Hem neden merak edersiniz kimin IP si nedir? kim sizi silmiş? geleceğinizide duymak çok hoşunuza gidermiydi mesela? çok merak iyi değil yahu, çok renklide olmayın, herşey sade güzel.. makyaj dahil. ;)

E

Emre Y

hanedeyim' Alıntı:
emre kesinlikle seni tenzi ederek söylüyorum bu msnin özelliklerini kullanabildiğiniz bir programdır ama nekadar güvenilir tartışılır. bilindiği üzere bu program windows'un bazı yazılımcıların bir ürünü normal msnde olmayan bazı özellikler mevcut örn konuştuğunuz kişinin ip adresini öğrenmek seni engellemişmi öğrenmek falan gibi ama ne kadar güvenilir orası tartışılır ben ben kesinlikle kullanmam tabiki siz bilirsiniz...
bu arada emre paylaşımların için tşk :)
vallaha ben sadece paylaştım.Kullanır yada kullanmazlar :)
Thunder' Alıntı:
Bu tür MSN eklentilerinin güvenliği garanti edilemediği gibi Microsoft tarafından da kabul edilmeyen şeylerdir. Ayrıca bilgisayarınızı yavaşlatacağıda tartışılmaz bir durumdur. Bu yüzden şahsen MessengerDiscovery yada Plus gibi eklentileri kesinlile tavsiye etmem. Hem neden merak edersiniz kimin IP si nedir? kim sizi silmiş? geleceğinizide duymak çok hoşunuza gidermiydi mesela? çok merak iyi değil yahu, çok renklide olmayın, herşey sade güzel.. makyaj dahil. ;)

dediklerini onaylıyorum. Dediğm gibi ben sadece paylaştım :) varsa kendisine güvenen ben İP 'den falan anlarım uzmanıyım diyen.Kullansın.Ben paylaştım sadece  ::)

H

hayalhane

emre sen nettin yaaa
bu prog. ne işi var burda
sen beni yaktın emre
bizimkilerin eline geçti ise ben hapı yuttum ;D ;D ;D

E

Emre Y

hayalhane' Alıntı:
emre sen nettin yaaa
bu prog. ne işi var burda
sen beni yaktın emre
bizimkilerin eline geçti ise ben hapı yuttum ;D ;D ;D
Hayırdır? ben sadece paylaşım yaptım?  ::) Eğer yasak birşey ve forum kurallarına haykırı birşey yapyısam 'Edit'leyeyim hemen ?  :-\

H

hanedeyim

he şunuda söyliyim varsa kendine güvenen özelden yazsın msnmi veriyimde patlatsın....
siz önlemini aldıktan sonra kimse hiç bişey yapamaz ama böyle programlarla yada daha basitleriyle elinizden alırlar ona göre ;D

E

Emre Y

hanedeyim' Alıntı:
he şunuda söyliyim varsa kendine güvenen özelden yazsın msnmi veriyimde patlatsın....
siz önlemini aldıktan sonra kimse hiç bişey yapamaz ama böyle programlarla yada daha basitleriyle elinizden alırlar ona göre ;D
ESED katı koruması var.İP adresi ve dışardan hiç bir şekilde bağlantı kuramazsın. Önlem istiyorsan çok.  ;)

H

hayalhane

he abi haklısın ama
ben pc den zerre anlamadığım için tırsıyom
e siz varsınızya
bişi oldum mu ilk szi bulacaaam ;D ;D ;D ;D

T

ThuNDeR

Kullanıcı
28 Haz 2006
En iyi cevaplar
0
0
Gaziantep
www.osmanmaasoglu.com
hanedeyim' Alıntı:
herkes önlem almayı bilemez, birileri senin msn adresini patlatmaya meraklıda değildir sanırım.. ;)
hem zaten msn patlamaz, sazanlar atlar ve düşer. buda merağa dayanıyor biraz.. sazan olmamalı :)

H

hayalhane

sen gül gül daha
ben bu prog. yüüznden bi hapı yutam
daha çok güzecen sen  ;D ;D ;D :D :D

H

hayalhane

haçan ben zati hapi yuttum
en iyisi ben msn vede diğer prog. kulanmayı öğreneyim

bide Emre sen anlarsın
msn de gizli cam nasıl açılıyo ;D ;D bana bi anlat da
merak ettim ;D ;D

E

Emre Y

hayalhane' Alıntı:
haçan ben zati hapi yuttum
en iyisi ben msn vede diğer prog. kulanmayı öğreneyim

bide Emre sen anlarsın
msn de gizli cam nasıl açılıyo ;D ;D bana bi anlat da
merak ettim ;D ;D
Hack warez gibi şeyler ilgi odağım değil  8) Google amca sana yardımcı olsun :)

H

hayalhane

ilgi odağı benim de değilde
şaka yapacaam birine ;D ;D ;D ;D

google amca saolsun pek kullanmayacam onu
diğer arama ve prog . motorları işime yarıyo  ;D ;D ;D

google amca 30 site çkarıyo napan ;D ;D ;D

E

Emre Y

hayalhane' Alıntı:
ilgi odağı benim de değilde
şaka yapacaam birine ;D ;D ;D ;D

google amca saolsun pek kullanmayacam onu
diğer arama ve prog . motorları işime yarıyo  ;D ;D ;D

google amca 30 site çkarıyo napan ;D ;D ;D
Googlenin 3 ayrı arama bot programı var :) 1'i bir ayda girer bakar geçer diğeri 3 ayda girer biraz indexler gider.. Diğeride senede bir girer diğer botların gösterdiği yolu takip ederek sayfanın tamamnı alır :) google işini bilir :)

H

hayalhane

yav ben arama motoru derken

gezginler misal
orda prog. yaz o bulur indirir
google da uzun sürüyo araması :) :)

H

hanedeyim

hane uğraşma bunlarla ben zamanında çok uğraştım
patronumun emalini aldım falan sonra baktım güzeldiğil bunlar