Mesleklere göre aşk ilanları

• Konbuyu başlatan senarist081
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mizah kategorisinde senarist081 tarafından oluşturulan Mesleklere göre aşk ilanları başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,465 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mizah
Konu Başlığı Mesleklere göre aşk ilanları
Konbuyu başlatan senarist081
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Şeker Prenses
Y

YEŞİLAY

Kullanıcı
6 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kasap: senin o bakışların yarim, iki kere çekilmiş kıyma gibi lap diye yapıştırır tezgaha beni.. sinirlerim ayıklanır sesini duyunca.. ben seninim artık, ister inegöl köfte yap beni, ister cızbız..

K

kamuran

Hukukçu
Reddedilmekten korkar şekilde:
"Sevdamı sayın mahkemenin takdirlerine sunuyor evlilik talep ediyorum." ::)
Israrcı:
"Gereği düşünüldü:Temyizi kabil olmaksızın evliliğe karar verildi." 8)

gülsümaltındiş

gülsümaltındiş

Kullanıcı
20 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
alparslan' Alıntı:
Kasap: senin o bakışların yarim, iki kere çekilmiş kıyma gibi lap diye yapıştırır tezgaha beni.. sinirlerim ayıklanır sesini duyunca.. ben seninim artık, ister inegöl köfte yap beni, ister cızbız..

Bodyguard: seni çok pis döverim,benim asabımı bozma.....seviyoz dedik ya.....şimdi kaybol.....
ehuehuehu :D
ehuehue

:) :)

S

selda

Doktor: öksür sevdiğim, ciğer filmin pırıl pırıl, gönlünce öksür sevdiğim... hapşur sevdiğim grip aşısı gibi senin aşkın, beni mikroplardan korur sevdiğim

Benim eşim doktor arkadaşlar :D
ama böyle ilanı aşk etmedi ;D ;D ;D

emeğine sağlık :)

S

senarist081

Önemli olan sevgi,saygı ve dürüstlük kavramlarının çerçevesinin dışına taşılmadıkça her şey yolunda demektir.Mutlu birliktelikler dilerim eşlere,sevgililere ve evlilik yolundaki sözlü,nişanlı çiftlere..

G

Gozde

Kullanıcı
9 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Lüleburgaz
senarist081' Alıntı:
Önemli olan sevgi,saygı ve dürüstlük kavramlarının çerçevesinin dışına taşılmadıkça her şey yolunda demektir.Mutlu birliktelikler dilerim eşlere,sevgililere ve evlilik yolundaki sözlü,nişanlı çiftlere..
ve hayatında kimse olmayan gariplere  :'(

S

senarist081

Kısmetin zamanı geldiğinde seni bulacaktır sevgili Gözde emin ol buna.Önemli olan aslında ne biliyormusun:Doğru zamanda,doğru yerde,doğru kişiyle yollarının kesişmesi...Allah herkesin gönlüne göre de bir eş,sevgili,nasip etsin inşallah..

G

Gozde

Kullanıcı
9 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Lüleburgaz
senarist081' Alıntı:
Kısmetin zamanı geldiğinde seni bulacaktır sevgili Gözde emin ol buna.Önemli olan aslında ne biliyormusun:Doğru zamanda,doğru yerde,doğru kişiyle yollarının kesişmesi...Allah herkesin gönlüne göre de bir eş,sevgili,nasip etsin inşallah..
yok ben gır gır yaptım zaten böyle çok memnunum halimden Allah herkesin gönlüne göre versin  ;)

C

cnslmst

.gözde.' Alıntı:
senarist081' Alıntı:
yok ben gır gır yaptım zaten böyle çok memnunum halimden Allah herkesin gönlüne göre versin  ;)
bencede böylesi daha güzel...

paylaşımın için teşekkürler senarist...