Mesleklere göre aşk ilanları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan senarist081
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kasap: senin o bakışların yarim, iki kere çekilmiş kıyma gibi lap diye yapıştırır tezgaha beni.. sinirlerim ayıklanır sesini duyunca.. ben seninim artık, ister inegöl köfte yap beni, ister cızbız..

Hukukçu
Reddedilmekten korkar şekilde:
"Sevdamı sayın mahkemenin takdirlerine sunuyor evlilik talep ediyorum." ::)
Israrcı:
"Gereği düşünüldü:Temyizi kabil olmaksızın evliliğe karar verildi." 8)

alparslan' Alıntı:
Kasap: senin o bakışların yarim, iki kere çekilmiş kıyma gibi lap diye yapıştırır tezgaha beni.. sinirlerim ayıklanır sesini duyunca.. ben seninim artık, ister inegöl köfte yap beni, ister cızbız..

Bodyguard: seni çok pis döverim,benim asabımı bozma.....seviyoz dedik ya.....şimdi kaybol.....
ehuehuehu :D
ehuehue

:) :)

Doktor: öksür sevdiğim, ciğer filmin pırıl pırıl, gönlünce öksür sevdiğim... hapşur sevdiğim grip aşısı gibi senin aşkın, beni mikroplardan korur sevdiğim

Benim eşim doktor arkadaşlar :D
ama böyle ilanı aşk etmedi ;D ;D ;D

emeğine sağlık :)

Önemli olan sevgi,saygı ve dürüstlük kavramlarının çerçevesinin dışına taşılmadıkça her şey yolunda demektir.Mutlu birliktelikler dilerim eşlere,sevgililere ve evlilik yolundaki sözlü,nişanlı çiftlere..

senarist081' Alıntı:
Önemli olan sevgi,saygı ve dürüstlük kavramlarının çerçevesinin dışına taşılmadıkça her şey yolunda demektir.Mutlu birliktelikler dilerim eşlere,sevgililere ve evlilik yolundaki sözlü,nişanlı çiftlere..
ve hayatında kimse olmayan gariplere  :'(

Kısmetin zamanı geldiğinde seni bulacaktır sevgili Gözde emin ol buna.Önemli olan aslında ne biliyormusun:Doğru zamanda,doğru yerde,doğru kişiyle yollarının kesişmesi...Allah herkesin gönlüne göre de bir eş,sevgili,nasip etsin inşallah..

senarist081' Alıntı:
Kısmetin zamanı geldiğinde seni bulacaktır sevgili Gözde emin ol buna.Önemli olan aslında ne biliyormusun:Doğru zamanda,doğru yerde,doğru kişiyle yollarının kesişmesi...Allah herkesin gönlüne göre de bir eş,sevgili,nasip etsin inşallah..
yok ben gır gır yaptım zaten böyle çok memnunum halimden Allah herkesin gönlüne göre versin  ;)

.gözde.' Alıntı:
senarist081' Alıntı:
yok ben gır gır yaptım zaten böyle çok memnunum halimden Allah herkesin gönlüne göre versin  ;)

bencede böylesi daha güzel...

paylaşımın için teşekkürler senarist...

Geri