Kasap: senin o bakışların yarim, iki kere çekilmiş kıyma gibi lap diye yapıştırır tezgaha beni.. sinirlerim ayıklanır sesini duyunca.. ben seninim artık, ister inegöl köfte yap beni, ister cızbız..
Kasap: senin o bakışların yarim, iki kere çekilmiş kıyma gibi lap diye yapıştırır tezgaha beni.. sinirlerim ayıklanır sesini duyunca.. ben seninim artık, ister inegöl köfte yap beni, ister cızbız..
alparslan' Alıntı:Kasap: senin o bakışların yarim, iki kere çekilmiş kıyma gibi lap diye yapıştırır tezgaha beni.. sinirlerim ayıklanır sesini duyunca.. ben seninim artık, ister inegöl köfte yap beni, ister cızbız..
Bodyguard: seni çok pis döverim,benim asabımı bozma.....seviyoz dedik ya.....şimdi kaybol.....
ehuehuehu
ehuehue
![]()
![]()
ve hayatında kimse olmayan gariplere :'(senarist081' Alıntı:Önemli olan sevgi,saygı ve dürüstlük kavramlarının çerçevesinin dışına taşılmadıkça her şey yolunda demektir.Mutlu birliktelikler dilerim eşlere,sevgililere ve evlilik yolundaki sözlü,nişanlı çiftlere..
yok ben gır gır yaptım zaten böyle çok memnunum halimden Allah herkesin gönlüne göre versinsenarist081' Alıntı:Kısmetin zamanı geldiğinde seni bulacaktır sevgili Gözde emin ol buna.Önemli olan aslında ne biliyormusunoğru zamanda,doğru yerde,doğru kişiyle yollarının kesişmesi...Allah herkesin gönlüne göre de bir eş,sevgili,nasip etsin inşallah..
.gözde.' Alıntı:yok ben gır gır yaptım zaten böyle çok memnunum halimden Allah herkesin gönlüne göre versinsenarist081' Alıntı:Kısmetin zamanı geldiğinde seni bulacaktır sevgili Gözde emin ol buna.Önemli olan aslında ne biliyormusunoğru zamanda,doğru yerde,doğru kişiyle yollarının kesişmesi...Allah herkesin gönlüne göre de bir eş,sevgili,nasip etsin inşallah..
![]()
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.