Bence siz kendinizi aşşalamaktan korkuyorsunuz bu da kötü olma korkusundan bu da kendinize güvensizlikten olabilir şahsen dengesizim, yazılarımdan da anlaşılıyodur heralde ve emin olun sektörde hatrı sayılır bir yerim var. bunu ben sağlamadım tabi ki işverenler. her grafiker dengesiz olacak diye de bi kaide yok ben dengesizim, herkese saygılar
Sizdeki de garip bir özgüven, kendinizi övdünüz mü yerdiniz mi doğrusu anlayamadım her ne ise ben sizi hiç birşeyle suçlamıyorum sadece ben (de) dengesizim gibi çoğul bir kelime kullandığınız için yazma gereği duydum... Saygılar.
siz dengesiz kavramını farklı açılardan düşünüyosunuz bence ayrıca dengesiz olmaktan korkuyosunuz bir grafiker dengesiz olduğu kadar iyidir tabi sizin olgun kararlarınıza saygım var grafikerim, dengesizim ve mutluyum siz olmak zorunda değilsiniz, herkese saygılar
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.