G
gurbetci_kiz
Kullanıcı
- 20 Mar 2008
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
Hosgeldin Real_Factor.
Hosbulduk arkadaslar...
Hosbulduk arkadaslar...
hoşgeldiniz :murat bey' Alıntı:herkese merhaba bende yeni üye oldum arkadaşlar
gurbetci_kiz' Alıntı:Merhabalar,
Once yazilarimda turkce karakterler kullanamadigim icin cok ozur dilerim.
Bu sitede artik bende varim
Sitenizi kesfetmis olmak cok guzel.
aa ne demek madem gurbette yaşıyon bizede sana saygı duymak düşer. aramıza hoşgeldin inan pişman olmayacaksın..
aaa korkutmak istemezdim, korkutma amacli degildi tabiki ama uzerindeki yazan yazi beni cok etkiledi, cok dogru buldum o yuzden sectim ama korkma sadece yurekten aglayan bir goz :'(ölüdeniz' Alıntı:ben avatarından çok korkti
Hosbulduk exelans.38 sende hosgeldin, buraya alismak gercekten zor degil site adeta sizi icine cekiyor, burda zamanin nasil gectigini bile anlamiyorsum ;Dexelans.38' Alıntı:Hoşgeldin aramıza gerçi bende yeniyim ama buraya alışmam çok hızlı oldu seninde hemen bu siteye hemen baglanacagına eminim gerek içerik yönunden gerek üyeler yönunden çok zengin bir site
Tekrardan hoşgeldin sefa getirdin
tesekkurler Quzen saygi duyulacagini biliyordum ama yinede belirtmek istedimQuzen' Alıntı:gurbetci_kiz' Alıntı:Merhabalar,
Once yazilarimda turkce karakterler kullanamadigim icin cok ozur dilerim.
Bu sitede artik bende varim
Sitenizi kesfetmis olmak cok guzel.
aa ne demek madem gurbette yaşıyon bizede sana saygı duymak düşer. aramıza hoşgeldin inan pişman olmayacaksın..
Hosbulduk catzillacatzilla' Alıntı:Hoşgeldiniz.
Merhaba...erdem_003' Alıntı:Selamun aleykun mrblar artık bende bu siyedeyim eger sizde kabul ederseniz. Benimde kendimi geliştirmem lazım bu sitenın ve buradakı arkadaşların da başarıma ortak olacagını düşünüyorum. Şimdilik eyvallah
Hemserim hosgelmissinerdem_003' Alıntı:Selamun aleykun mrblar artık bende bu siyedeyim eger sizde kabul ederseniz. Benimde kendimi geliştirmem lazım bu sitenın ve buradakı arkadaşların da başarıma ortak olacagını düşünüyorum. Şimdilik eyvallah