Merhaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan crea86
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

crea86

Kullanıcı
Hayirli Günler, Saygideger Arkadar...,

öncelikle böyle bir Forum'u isletebildiginizden dolayi, bu foruma gerekli önemi ve gayreti gösterdiginizden dolayi hepinizi tebrik etmek istiyorum.

Her ne kadar uzun bir süre öncesinden "Kendinigelistir.com" a kayitli olsam da, firstatim olup da herhangi bir metin veya bir yazi ekleyemedim.

Dolaysiyla tekrar hepinizin arasinda olmaktan büyük mutluluk duydugumu ifade etmek isterim.

Herkese herseyin hayirlisini diler, hayatinda basarili olmasini temenni ederim.

Selam ve Dua ile,

Murat

crea86' Alıntı:
Hayirli Günler, Saygideger Arkadar...,

öncelikle böyle bir Forum'u isletebildiginizden dolayi, bu foruma gerekli önemi ve gayreti gösterdiginizden dolayi hepinizi tebrik etmek istiyorum.

Her ne kadar uzun bir süre öncesinden "Kendinigelistir.com" a kayitli olsam da, firstatim olup da herhangi bir metin veya bir yazi ekleyemedim.

Dolaysiyla tekrar hepinizin arasinda olmaktan büyük mutluluk duydugumu ifade etmek isterim.

Herkese herseyin hayirlisini diler, hayatinda basarili olmasini temenni ederim.

Selam ve Dua ile,

Murat

Eylemsel olarak da bi'şeyler yaptığın için tekrar "hoşgeldin" o zaman...

merhaba arkadaşlar ben cemal;
rastgele geziniyordum bu siteyi buldum pek fazla kurcalamadım ama şimdiden söyleyebilirim ki güzel bir site!!!!!!!!!

Benden de içten bir selam olsun candan dostlara.. "iyi arkadaş, arkadaşını tutup kaldırandır.Harika bir arkadaş ise arkadaşını ayakta tutandır." harika arkadaşlıklar kurmak dileğiyle.. merhaba... :)

umut74' Alıntı:
Benden de içten bir selam olsun candan dostlara.. "iyi arkadaş, arkadaşını tutup kaldırandır.Harika bir arkadaş ise arkadaşını ayakta tutandır." harika arkadaşlıklar kurmak dileğiyle.. merhaba... :)

Merhaba umut74,hoşgeldin aramıza
Güzel bir selamlama mesajı yazmışsın,istersen kendine özel bir sayfa açarak bizlere merhaba diyebilirsin ;)

Geri