Merhaba

• Konbuyu başlatan crea86
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Katılanlar kategorisinde crea86 tarafından oluşturulan Merhaba başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,066 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Katılanlar
Konu Başlığı Merhaba
Konbuyu başlatan crea86
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ebruliyn
C

crea86

Kullanıcı
22 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Hayirli Günler, Saygideger Arkadar...,

öncelikle böyle bir Forum'u isletebildiginizden dolayi, bu foruma gerekli önemi ve gayreti gösterdiginizden dolayi hepinizi tebrik etmek istiyorum.

Her ne kadar uzun bir süre öncesinden "Kendinigelistir.com" a kayitli olsam da, firstatim olup da herhangi bir metin veya bir yazi ekleyemedim.

Dolaysiyla tekrar hepinizin arasinda olmaktan büyük mutluluk duydugumu ifade etmek isterim.

Herkese herseyin hayirlisini diler, hayatinda basarili olmasini temenni ederim.

Selam ve Dua ile,

Murat

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Teşekkürler Murat :)

Tekrar hoşgeldin diyelim o zaman..

Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com
crea86' Alıntı:
Hayirli Günler, Saygideger Arkadar...,

öncelikle böyle bir Forum'u isletebildiginizden dolayi, bu foruma gerekli önemi ve gayreti gösterdiginizden dolayi hepinizi tebrik etmek istiyorum.

Her ne kadar uzun bir süre öncesinden "Kendinigelistir.com" a kayitli olsam da, firstatim olup da herhangi bir metin veya bir yazi ekleyemedim.

Dolaysiyla tekrar hepinizin arasinda olmaktan büyük mutluluk duydugumu ifade etmek isterim.

Herkese herseyin hayirlisini diler, hayatinda basarili olmasini temenni ederim.

Selam ve Dua ile,

Murat
Eylemsel olarak da bi'şeyler yaptığın için tekrar "hoşgeldin" o zaman...

P

piatr

Kullanıcı
27 Ara 2009
En iyi cevaplar
0
0
merhaba arkadaşlar ben cemal;
rastgele geziniyordum bu siteyi buldum pek fazla kurcalamadım ama şimdiden söyleyebilirim ki güzel bir site!!!!!!!!!

U

umut74

Kullanıcı
26 Ara 2009
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
Benden de içten bir selam olsun candan dostlara.. "iyi arkadaş, arkadaşını tutup kaldırandır.Harika bir arkadaş ise arkadaşını ayakta tutandır." harika arkadaşlıklar kurmak dileğiyle.. merhaba... :)

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
umut74' Alıntı:
Benden de içten bir selam olsun candan dostlara.. "iyi arkadaş, arkadaşını tutup kaldırandır.Harika bir arkadaş ise arkadaşını ayakta tutandır." harika arkadaşlıklar kurmak dileğiyle.. merhaba... :)
Merhaba umut74,hoşgeldin aramıza
Güzel bir selamlama mesajı yazmışsın,istersen kendine özel bir sayfa açarak bizlere merhaba diyebilirsin ;)