"MERHABA" demenin gücü!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
Web
www.kendinigelistir.com
merhabademek.gif

KendiniGelistir.Com sizlere motivasyon ve gelişim filmlerinden en özel görüntüleri sunmaya devam ediyor. İşte bunlardan sonuncusu da Patch Adams filminden geliyor. Gelişim filmleriyle gönlümüzde taht kuran Robin Williams'ın gerçek bir yaşam öyküsünden yola çıkılarak yapılan filmi Patch Adams'da gösterdiği performans kolay kolay akıllardan çıkmamaktadır. Bu filmde yer alan en güzel sahnelerden birisi de "merhaba" demek konusunda geçiyor. Bu güzel sahneyi izledikten sonra bugün farklı bir şey yapın ve hiç tanımadığınız birisine içten bir "merhaba" deyin :)

HTML:
<center><object width="440" height="330"><param name="allowfullscreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><param name="movie" value="http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=30496937&server=vimeo.com&show_title=0&show_byline=0&show_portrait=0&color=00adef&fullscreen=1&autoplay=1&loop=0" /><embed src="http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=30496937&server=vimeo.com&show_title=0&show_byline=0&show_portrait=0&color=00adef&fullscreen=1&autoplay=1&loop=0" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" width="440" height="330"></embed></object></center>

Evet güne güzel başlamak gerek.
Tüm güzel insanlara vede dünyaya Merhaba..
Şu an sitede vidoyu ilk ben mi izledim ne ?(:
Güzeldi teşekkürler..

Benimkisi sadece küçük bir şakaydı ama ilk olmakta gerçekten sevindiriciydi(:
Ve ben tekrardan merhaba deme şansımı kullanıyor
Şu an tüm forum dostlarına ve sevgili Özgür özellikle de sana merhaba diyor sevgi ve selamlarımı gönderiyorum..

crt' Alıntı:
Benimkisi sadece küçük bir şakaydı ama ilk olmakta gerçekten sevindiriciydi(:
Ve ben tekrardan merhaba deme şansımı kullanıyor
Şu an tüm forum dostlarına ve sevgili Özgür özellikle de sana merhaba diyor sevgi ve selamlarımı gönderiyorum..

Bi'yerden başlamak lazım dedin :)
Güzel... En azından sadece okumakla kalmayan ; uygulamaya geçen bir üye ile "merhabalaşmak..."

kurallara takılmadan hayatı dilediğince yaşamak... böyle güzel gözlerle dünyaya bakabilmek
emeğine sağlık güzeldi.

Dostluğa -kardeşliğe-umuda-sevgiye  binlerce kez merhaba diyebilmek duyguların en özeli ve güzelidir..

"Dünyanın ucunda bir gül açılmış
Efil efil esen yele merhaba
Karanlığın sonu bir ulu şafak
Sarp kayadan geçen yola merhaba

Gün be gün yüreğim ulu yalımda
Engel tuzak kurmuş bekler yolumda
Zulümlerde işkencede ölümde
Bükülmeyen güce kola merhaba

Acıda kahırda çekmiş geliyor
Güneşten boşanmış kopmuş geliyor
Bir ışık selidir, sökmüş geliyor
Nazım usta, coşkun sele merhaba

Alınacak Anadolu’nun öcü
Yerde kalmıyacak çekilen acı
Açıldı geliyor şafağın ucu
Şu doğdu doğacak güne merhaba

Selam olsun dört bir yana merhaba
Akan kana düşen cana merhaba
Hesap sorulacak güne merhaba
Türküler söyleyen dile merhaba.."

herkes ayrı ayrı merhaba demiş k sper forumda yeniyim kimsei tanımıorum hemde tanışmak amaçlı herkese merhabaaaa... ozamn

Benden de içten bi MERHABA ;)

bynbug' Alıntı:
herkes ayrı ayrı merhaba demiş k sper forumda yeniyim kimsei tanımıorum hemde tanışmak amaçlı herkese merhabaaaa... ozamn

BYNBUG sizede MERHABA :)

Yeni bir arkadaşa MERHABA yeni bir hoş sohbete MERHABA..

videoda ki gibi denedim ciddi güzel oluyor :) tanımadığın birine merhaba demek.. çok eğlenceli :) :)

limoon' Alıntı:
 tanımadığın birine merhaba demek.. çok eğlenceli :) :)

Leman Sam'ın bir şarkısı vardı ..
"Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim"
Onu anımsadım.
Ama tanıdık -tanımadık her gördüğüne  merhaba demek her zaman olumlu sonuç vermeyebilir ve bazen de tehlikeli olabilir ..
Dikkat etmek gerek (bence)(:

crt' Alıntı:
limoon' Alıntı:
  tanımadığın birine merhaba demek.. çok eğlenceli :) :)

Leman Sam'ın bir şarkısı vardı ..
"Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim"
Onu anımsadım.
Ama tanıdık -tanımadık her gördüğüne  merhaba demek her zaman olumlu sonuç vermeyebilir ve bazen de tehlikeli olabilir ..
Dikkat etmek gerek (bence)(:

Gerçekten güzel bir şarkı,yorumda güzel
Bu arada sana katılıyorum crt,yanlış anlamalara sebep olabilir
Bizler daha bu konuda gelişemedik

"Selam verdim, rüşvet değildir diye almadılar. ..Hüküm gösterdim, faydasızdır diye iltifat etmediler... Görünürde itaat eder gibi davrandılar ama bütün sorduklarıma hal diliyle karşılık verdiler."
diyor Fuzili...
Demek ki dünya çıkar üzerine kurulmuş...
Ya bu düzene uyacaksın ya da yalansızriyasız gönülden bir merhaba diyeceksin CAN DOSTLARA...

Merhaba (Züleyha Ortak)

Geri