Merhaba arkadaşlar

• Konbuyu başlatan tolgaist
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Katılanlar kategorisinde tolgaist tarafından oluşturulan Merhaba arkadaşlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,790 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Katılanlar
Konu Başlığı Merhaba arkadaşlar
Konbuyu başlatan tolgaist
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan tolgaist
T

tolgaist

Kullanıcı
12 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
M' Alıntı:
Hoşgeldin..Bende bankacı olmak istiyorum yanı aslında net bi karar veremedim ama güzel bir meslk hoşuma gidiyor.. :)
Bankacı olmayı düşünüyorsan ve kafanda sorular varsa, hatırı sayılır şeyi görmüş biri olarak sana yardımcı olmaya çalışırım. Üstelik bizim banka ufak değil kocaman (çocukken evimizi böyle anlatırdık:)
Bizimkinden değilde genel olarak bankacılık sektöründen bahsetmek gerekirse; 2001 krizinden sonra sektörün oldukça güçlendiğini ve kredi riskini büyük parçalı olmaktansa tabana yaymayı tercih ettiği için daha güvenilir hale geldiğini söyleyebiliriz. En son Tr de faaliyet gösteren 47 adet banka vardı  diye biliyorum. Dolayısıyla rekabetin inanılmaz olduğu bir ortama gireceksin.
Büyük bankalar elindeki müşteriyi tutmaya çalışırken, küçük bankalar bu pastadan payını alabilmek için en hırçın şekilde saldıracaklar (ki öyle oluyor)
Daha yazacak çok şey var aslında.
Farklı bir forum başlığı gördüm, oraya yazmayı düşünüyorm.
görüşürüz...