melekler ve şeytanlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan miladves
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yazarı ve içeriği hakkında bilgilendirirseniz sevinirim...

Yazarı Dan Brown - Da Vinci Şifresi adlı kitabın da yazarı. Aslında bu iki kitap birbirinin devamı niteliğinde önce Da Vinci Şiftesini okursanız daha iyi olur. Dan Brown' un gerçekten süper bir eseri MELEKLER VE ŞEYTANLAR...

Da Vinci'nin Şifresi'den sonra, yazar yine aynı sürükleyicilikle devam etmiş ve kitabın üçlemesi gibi olan Dijital Kale'de güzel ve sürükleyiciydi.
Bende tavsiye ederim.
Teşekkürler paylaşım için.

Roma’daki tüm sanat eserleri, mezarlar, tüneller ve mimari yapıları merak edenleriniz varsa,bu roman arayıpda bulamadıgınız bir romandır:)
Bilim ve dinin kaçınılmaz şekilde birleştigi,diger kitapları gibi sürükleyici bir roman :)

Flamingo' Alıntı:
Kitabını okumadım ama filmine gittim..Tom Hanks başroldeydi ve enfes bir filmdi  ;) ;)

Kitabı daha enfesdi emin ol,ama 2 haftaya kadar gelecek sinemaya kısmet olursa gitmeyi düşünüyorum,her ne kadar o büyülü atmosferi yakalayamasam da,tom hanks için gidecegim (:

melekler ve şeytanlar hayatımda okuduğum en sürükleyici kitap.muhteşem bir yapıt.herkese tavsiye ederim

Evet ben de filmini merakla bekliyordum en sonunda çekildi.Gerçekten kitabı  gibi insanı alıp başka dünyalara götürüyor.Tabiki kitap da 10 dakika devam eden olay süreci filmde 5 saniyede geçiyordu fakat  filmin de kitabın da lezzeti bambaşka:)))

kitapla aynı zevki vermiyor film yaaa ama kitabı okumayanlar çok beğendi ben filmi pek sevmedim açıkçası :-[

Valla kitapı okumadım, ama filmi izledim.
Güzel filmdi.

Hani vatikanda ne dolaplar dönüyormuş dedirtti bana. :d

Amaan.. 2 saatte filmi izleyip çıkmışım :)
Kitap okumayı çok seviyorum ama filmini izlediklerimde sıkılıyorum :-\
En iyisi ben okumayım kitabi film yeter bana  ;D

Geri