Melekler ve Şeytanlar 2009'da gösterime girecek

  • Konbuyu başlatan su perisi
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Sinema kategorisinde su perisi tarafından oluşturulan Melekler ve Şeytanlar 2009'da gösterime girecek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,707 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Sinema
Konu Başlığı Melekler ve Şeytanlar 2009'da gösterime girecek
Konbuyu başlatan su perisi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan vega
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0



Yönetmen: Ron Howard
Tür: Crime,Drama,Mystery,Thriller
Ülke: USA
Dil: Italian,Latin,English
Slogan: The holiest event of our time. Perfect for their return.
Konu: Harvard symbologist Robert Langdon works to solve a murder and prevent a terrorist act against the Vatican.
Süre: 140 dk
Oyuncular (ilk 5): Tom Hanks, Ewan McGregor, Stellan Skarsgård, Ayelet Zurer, Armin Mueller-Stahl

   
Melekler ve Şeytanlar 

Film, ülkemizde de "The Da Vinci Code (Da Vinci Şifresi)" ile ün kazanan Dan Brown'un kaleminden çıkmış, Vatikan Şehri'nde geçen, kalınlığıyla ters orantılı bir hızla okunacak kadar sürükleyici "Angels and Demons" (Melekler ve Şeytanlar)'ın beyazperdeye aktarılmış hali. Kitaplarında sürekli Anti-Hrisyanlık konularını işleyen Brown, çoğu okuyucu tarafından Yahudi sanıldı. Fakat Brown, dinine bağlı bir Hristiyan olduğunu vurguladı.



Yukarıdaki ambigram soldan sağa ve ters çevrildiğinde aynı şekilde okunuyor. Bu çok eski sanatsal teknik, Melekler ve Şeytanlar adlı gerilim romanının düğüm noktasıdır."

Angels & Demons (2009)






Melekler ve Şeytanlar 2009'da gösterime girecek. Başrolünü "Robert Langdon" rolüyle Tom Hanks ve "Victoria" rolüyle Gisele Bündchen paylaşıyorlar. Ancak kadronun çekimlerini yavaşlatacak pürüzler Vatikan Yönetimi'nden çıkmaya başladı bile. Santa Maria del Popolo ve Santa Maria Della Vittoria Kiliseleri'ndeki iç çekimler yapma isteği reddedildi. Bunun üzerine filmin yönetmeni Ron Howard dış çekimler bittikten sonra iç çekimler için Caserta'ya hareket edecek. Kraliyet Sarayı'nı 3 günlüğüne kiralayan Howard iç mekan çekimlerini burada tamamlamaya çalışacak. Vatikan, "Da Vinci Şifresi"ni de çok eleştirmişti. Umarım Ron Howard kitabın hakkını verebilir. Zira, Da Vinci Şifresi filminin çok yavan kaçtığını söyleyebilirim.





Tom Hanks
Langdon, bu sefer İsviçre'deki Avrupa Atomik Araştırma Merkezi'nde bir cinayete kurban giden ünlü bir profesörün katilini aramak için bir sürü koşuşturma yaşamıştır. Kurbanın göğsüne her iki taraftan da okunabilen bir yazı dağlanmıştır. Bu yazı Eski Avrupa'nın karanlık devirlerinde ortaya çıkmış Illuminati grubunun işaretidir. Langdon öldürülen profesörün kızı Vittoria ile çalışmaya başlar. Ölen profesörün icadı olan patlayıcı madde de çalınmıştır. Daha sonra bu maddenin Hristiyan karşıtı Illuminati grubu tarafından Vatikan'ın derinliklerine yerleştirdiği haberi alınır. Ve 5 saat içinde Vatikan'ın yok olacağı bilgisi ellerine geçer.
Aynı zamanda Papalık seçimi için Avrupa'nın dört bir yanından gelen 4 kardinal Illuminati tarafından kaçırılmıştır. Saat 20:00'den itibaren her kardinalin 4 farklı tarihi mekan önünde öldürüleceğini anlayan Langdon bu tarihi mekanları bulmaya çalışır.


 
V

vega

Kullanıcı
24 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Diyarbakır
bence herhangi bir romanı sinemaya uyarlamak o kitabın büyüsünün bozulmasına sebep oluyor yani da vincinin şifresindede romandan aldığım tadın çok çok azını bile filmden  alamamıştım  belkide ben yanlış düşünüyorum ama yinede melekler ve şeytanlar muhteşem bir roman herkesin okuması gerekli bence
 
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Kitap okumayı sevmeyenler için kaçırılmaması gereken bir altarnetif şeçim diye düşünüyorum Vega...Romanı okuyanlar içinde tam bir fiyasko :)
 
Üst