Melek Oldum Artık Hiç ßüyümeyeceğim..!

  • Konbuyu başlatan bal10cuq
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde bal10cuq tarafından oluşturulan Melek Oldum Artık Hiç ßüyümeyeceğim..! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,415 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Melek Oldum Artık Hiç ßüyümeyeceğim..!
Konbuyu başlatan bal10cuq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan efsane_18
B

bal10cuq

Kullanıcı
18 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
Eskişehir
Bir adamın yanındaydım dün gece.Sarıldım uyudum kucağında,kokusunu içime çektim,ağladım,ağlayarak da uyandım.Rüya görmüşüm,annem öyle dedi.Tarif ettim adamı,”Tanımam.”dedi annem.Anneler bilmezler mi her şeyi? * * *
Sanki nefes alamıyorum.Her gün biraz daha az oynayabiliyorum,ama fark eden olmuyor bunu benden başka.Ben daha çok küçüğüm,ölmek istemiyorum.Ölüm yakışmaz hem bana.
* * *
Şimdi uyandım.Hem kendi gülüşüme.Evet,evet gülüşüme.Kimi gördüm hatırlamıyorum.Bu unutkanlık çok kötü…Anneme sordum gene,”Melekleri görmüşsündür,meleğim…”dedi.Melekmişim ben de…Çok mutlu oldum.
* * *
Bu gün bir sürü insanların olduğu o büyük eve gittik gene.Çok kalabalık oluyor orası,çok kötü de kokuyor.Kolumu sıvayıp bir şeyler yaptılar,canım acıdı.Ağlamak istedim ama sonra utandım.
* * *
Dün bahsettiğim yer var ya,işte oranın üst katında ağabeyler bana bir oda verdiler.Koluma da bir şey bağladılar,serum mu ne diyorlar.Bitince bir başkasını takıyorlar.Annem dün ikindinden beri yok yanımda.Ağabeylerde sordu bana “Annen nerde?”diye.”Bilmiyorum.”dedim.
* * *
Ağabeylere,beyaz kıyafetli ablalar “Doktor”diyorlar.Ama hepsinin adı mı doktor bilmiyorum.Beni bir başka odaya yatırdılar,burnumdan bir şey taktılar,canım acıyor.Annemi özledim ve korkuyorum.Kolumdan her sabah kırmızı su alıyorlar.Onun adına da kan dediler.
* * *
Bu gün yazamıyorum,bu söylediklerimi o beyaz kıyafetli ablalardan biri yazıyor.Benim artık oturmam yasakmış.Korkmaya başladım.Her gün annemi bekliyorum ama gelmiyor annem.O doktor ağabeyler annemin kaçtığını söylüyorlar.Söylediklerimi yazan abla bana korkmamam gerektiğini söylüyor.O doktor ağabeylerden biri gelirse eğer sıkıldığımı söyleyeceğim.Biraz dolaşmak istiyorum.Arkadaşlarımı özledim.Konuşmayan,söylediklerimi anlamayan,hatta benimle alay edip,beni dövenleri dahi.Saçlarım yok diye alay ediyorlar benimle.
* * *
Beyaz kıyafetli abla dün benim söylediklerimi yazdıktan sonra doktor ağabeye söylemiş sıkıldığımı ve ona yazdırdıklarımı da daha önce yazdıklarımı da okutmuş.Bu gün dolaştırmaya çıkardı o ağabeylerden bir tanesi.İsmini sordum,”Tamer” dedi.Onun evinde kalıyorum bu gece.Koluma taktıkları şeyi çıkardılar ama bir yapışkan var elimin üzerinde,Tamer ağabey oynamamamı söyledi.Canım acırmış.Yapışkanın adı bantmış,iğne varmış elimin üzerinde o çıkıp da daha sonra tekrar taktıklarında canım acımasın diye çıkartmıyorlarmış.
* * *
Bu sabah gene geldim o büyük binaya.Bu binanın adı hastaneymiş.Ben hastaymışım.O yüzden burada yatıyormuşum,uslu durursam çabuk iyi olur çıkarmışım.Annemi görmüyorum iki haftadır.
* * *
Şimdi bir başka odaya aldılar beni.Bu düşündüklerimi ne söyleyebiliyorum,ne de yazabiliyorum.Gözlerimde kapalı,uyuyorum sanırım,kendimi görüyorum ama yatakta yattığımı.Yüzümü örtüyor şimdi Tamer Ağabey,bir yandan da ağlıyor.Beyaz kıyafetli abla eşyalarımı poşete koyuyor.Yazdıklarımı koymadı ama.Tamer ağabey aldı yazdıklarımı.Ölmüşüm ben öyle dedi bir başka doktor ağabeye.Neden bilmiyorum Tamer ağabey nereye giderse onun arkasından gidiyorum.O hani geçenlerde gülerek uyandığımda annemin melek dediği şeylerin sesini duydum.Ben Tamer ağabeyin meleği olmuşum.Onu ben koruyacakmışım.
Ölmek ne demek diye sordum.Artık canın acımayacak dediler.Sanırım ölmek güzel bir şey.Ama ben gene de ölmek istemiyordum.Daha 6 yaşındayım ben.Tamer ağabey onunla beraber olduğumuz bir kâğıda bakıp,hep bu şekilde gülerek kalacaksın ve hiç büyümeyeceksin meleğim dedi.Sanırım ben hiç 7 yaşında olamayacağım.
 
A

aynur34

Kullanıcı
27 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
izmir
gerçekten çok anlamlı bir yazı, sağol paylaşımın için...
 
B

bal10cuq

Kullanıcı
18 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
Eskişehir
benim değil alıntıdır bir sitede okumuştum hoşuma gitti paylaşmak istedim :)
 
Üst