Mehmet rauf'un " Genc kız kaLbi "

  • Konbuyu başlatan Gulcin_bzks
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde Gulcin_bzks tarafından oluşturulan Mehmet rauf'un \" Genc kız kaLbi \" başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,189 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı Mehmet rauf'un \" Genc kız kaLbi \"
Konbuyu başlatan Gulcin_bzks
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan berrak
G

Gulcin_bzks

Kullanıcı
30 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
isTanbuL
arkadaslar kendimizi geliştirmek için ve ufkumuzu acmak ileri görüş ve düşüncelerimizin mantıkla hareket etmemizi sağlayan kitaplar bizi okumaya yönlerdireceklerdir size en iyi örneklerini vermek istiorum mehmet rauf biliorsunuzdur eminim onun "GENC KIZ KALBİ " ni mutlaka okuyun tam bir pskolojik ve yanlızlığı içeren kitaptır .. mutlaka kitap evleri - kitapcılara oradan teyenmin edin ve okuyun :)
 
G

Gulcin_bzks

Kullanıcı
30 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
isTanbuL
bişi deil her zaman :) 



BiLgi payLaşTıkca coğaLır
 
B

berrak

Kullanıcı
28 Tem 2007
En iyi cevaplar
0
0
pembe...
Mehmet Rauf’u 'Eylül'den tanıyanlar onun insan psikolojisini yansıtmaktaki ustalığını hatırlayacaklardır. Genç Kız Kalbi’nde İzmir’den İstanbul’a amcasının yanına çeşitli hayaller ve beklentiler içinde gelen bir genç kızın başından geçen olaylar, bu olayların kızın ruhunda bıraktığı derin izler yine onun tuttuğu günlük vasıtasıyla bizlere aktarılıyor. Genç Kız Kalbi bir solukta okunabilecek, psikolojik tahlilleri dikkate değer bir roman..
 
okumadım ama ilgimi çekti araştırdım konusunu teşekkürler en kısa zamanda temin ederim ve okurum umarım  :)
 
Üst