Mavi Kus Kisilik Testi

• Konbuyu başlatan re-Member
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde re-Member tarafından oluşturulan Mavi Kus Kisilik Testi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,508 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Mavi Kus Kisilik Testi
Konbuyu başlatan re-Member
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ays
M

manas

Kullanıcı
6 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ben korkusuzmuşum bana uyuyor...

S

smaile

Kullanıcı
15 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Beyaz olur demiştim güzelmiş beyaz  :serefe

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Bunlar da anlamları :)

1-KUŞUN renk değiştirmediğini,siyah kaldığını söyleyenler karamsarlardır.
durum bir kez kötüye gidince bir daha asla düzelmeyeceüinimi düşünüyorsunuz?belkide şöyle düşünmeye çalışmalısınız:eğer bu en kötü durumsa o zaman işler daha kötüye gidemez.unutmayınki hiç dinmeyen yağmur yoktur ve en karanlık gecenin sabahında bile mutlaka güneş doğar.

2-KUŞUN yeniden maviye döndüğünü söyleyenler iyimserlerdir.
hayatın iyi ve kötünün bir karışımı olduğuna inanıyorsunuz ve gerçekle savaşmakla bir şey elde edliemeyeceğini biliyorsunuz.şanssızlığı soğuk kanlılıkla kabulleniyorsunuz ve olayları strese yada endişeye kapılmadan kendi akışına birakıyorsunuz

3-KUŞUN beyaza döndüğünü söyleyenler baskı altında sakin ve kararlı davranabilenlerdir.
en kötü zamanlarda bile kaygılanmakla ya da kararsızlıkla zaman kaybetmiyorsunuz.eğer durum çok kötüleşirse o zaman gereksiz bir üzüntünün bataklığına gömülmeden kayıplarınızı bir kenara atıp amacınız için kendinize yeni bir yol seçiyorsunuz

4-KUŞUN atın rengine dönüştüğpünü söyleyenler korkusuzdurlar.
siz baskının anlamını bilmiyorsunuz.size göre her kötü durum bir fırsat.napolyon ile kıyaslanabilirsiniz,demiş ki,"imkansız;bu sözcük Fransızca değildir."ancak sonsuz güveninizin sizi gafil avlamasına izin vermeyin.