Marka takıntısı olanlar var, hepimiz biliyoruz.. Hatta marka giyinmek için anneannesini öldürüp emekli maaşını markaya yatıran torunları da okuduk medyada.. Marka giyenleri anlarım da, marka giymeyenleri "aşağı" görmelerini anlamam.. İleri veya geri olduğumuzu elbiselerimiz, ayakkabılaırmız belirleyecekse, insan olarak bizim ne önemimiz kalıyor ki! Markalısın, sen geç o zaman, sen değilsin, sen kal!! Bu zihniyyet anlaşılmaz bir zihniyettir.. Şahsım adına söyleyeyim, marka giydiğimi hiç hatırlamıyorum.. Marka giymiş olmak için de giymem.. Giyenlerin de kendi tercihleridir saygı duyarım.. Ama bir yanda, yiyecek bir lokma ekmek dahi bulamayan insanların bulunduğu bir dünyada sırf modaya uymak adına devasa paralar harcanmasını da yadırgarım.. Üstümdeki pazardan alınma gömlekle ne kadar mutlu ve rahat isem, insanların bi rlokma ekmek uğruna verdiğimücadelenin de tam ortasında olduğum için mutluyum ve rahatım.. En azından yarın sorulduğunda, "onlar aç iken, onlar ölürken, onlar susuzluktan kavrulurken sen ne yaptın?" diye, verecek cevaplarım içinde markaya yatırım olmayacak.. Mutluyum ve rahatım...