marka takıntısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan feridis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Marka takıntısı olanlar var, hepimiz biliyoruz.. Hatta marka giyinmek için anneannesini öldürüp emekli maaşını markaya yatıran torunları da okuduk medyada.. Marka giyenleri anlarım da, marka giymeyenleri "aşağı" görmelerini anlamam.. İleri veya geri olduğumuzu elbiselerimiz, ayakkabılaırmız belirleyecekse, insan olarak bizim ne önemimiz kalıyor ki! Markalısın, sen geç o zaman, sen değilsin, sen kal!! Bu zihniyyet anlaşılmaz bir zihniyettir.. Şahsım adına söyleyeyim, marka giydiğimi hiç hatırlamıyorum.. Marka giymiş olmak için de giymem.. Giyenlerin de kendi tercihleridir saygı duyarım.. Ama bir yanda, yiyecek bir lokma ekmek dahi bulamayan insanların bulunduğu bir dünyada sırf modaya uymak adına devasa paralar harcanmasını da yadırgarım.. Üstümdeki pazardan alınma gömlekle ne kadar mutlu ve rahat isem, insanların bi rlokma ekmek uğruna verdiğimücadelenin de tam ortasında olduğum için mutluyum ve rahatım.. En azından yarın sorulduğunda, "onlar aç iken, onlar ölürken, onlar susuzluktan kavrulurken sen ne yaptın?" diye, verecek cevaplarım içinde markaya yatırım olmayacak.. Mutluyum ve rahatım...

'feridis' 'WANTED' ve 'esranur' sizler de çok sağolun.. Söz konusu konuda birazcık da olsa anlatabildiysem bir şeyleri, sevinirim.. Ve sen 'safari' kardeşim, inan bana senin kadar döktürmeyi beceremem ben.. Hele o bir yazın var ki.. Kıskandım dedim ya seni.. Çok ciddi söyledim onu.. Kıskandım seni.. Döktürdüğün başka yazıları da bekliyorum.. Kıskançlıktan çatlamaz da okursam, memnuniyetimi de belirtirim tamam mı..  :) :) Aşkın adının kavuşamamak olduğu hayaller diyarı mezopotamyanın kalbinden güzel yürekli tüm dostlara sevgilerimle...

Haydi bakalım kardeşim, yolun açık olsun.. Yalnız bilmek gerekir ki bu yol dikenlidir d eaynı zamanda.. Bri anda tükenmek tehlikesi vardır.. Tükenirsin ve yazamazsın.. Kelimlerin vardır ama dizemezsin onları kağıda.. Tükenmemen ve yazman dileğiyle kardeşim...

Gösterişi seven bir toplumuz..Marka takıntısı değilmidir sahteciliği ortaya çıkaran..

Evet gösteriş delisi o kadar çok ki bizim toplumda, ama insan gösteriş için giydiğini nasıl da belli ediyor üzerinde, sabaha kadar marka giyse ne olur  ;D

marka takıntı olmamalı aslında alışverişte olaya marka olarak değil de kalite olarak bakmalı eğer kalitede markalıysa alırsın.... ve bazı şeylerde kesinikle kaliteli olmalı elektronik eşyalar mesela.... çabuk bozulmaya müsait şeylerde marka aranmalı ama herşeyim illa marka olacak marka giyecem diye abartmamak gerektiğine inanıyorum.... Çünkü bazı şeylerde marka olmasada uzun süre kullanılabilir kanısındayım

Geri