Leyleklerin Uçuşu...( Yine bir GRANGE klasigi)

  • Konbuyu başlatan su perisi
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde su perisi tarafından oluşturulan Leyleklerin Uçuşu...( Yine bir GRANGE klasigi) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,498 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı Leyleklerin Uçuşu...( Yine bir GRANGE klasigi)
Konbuyu başlatan su perisi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bilgem45
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0


Leyleklerin Uçuşu
Jean-Christophe Grangé


Çeviren: Ali Cevat Akkoyunlu



Türkçe’de iki kitabı ("Kızıl Nehirler" ve "Taş Meclisi") yayımlanan ve Doğan Kitap’ın davetlisi olarak TÜYAP 2001’de İstanbul’u ziyaret eden Grangé, "Leyleklerin Uçuşu"yla, ustalığını bir kez daha kanıtlıyor.
"Leyleklerin Uçuşu"nda yazar, Avrupa’dan Orta Afrika’ya kadar, her yıl düzenli olarak göç eden leyleklerin bu özelliğinden yararlanan uluslararası bir şebekenin faaliyetlerini anlatıyor. Grangé’nin korku labirentinin bir yanında dünyanın en sıkı denetlenen elmas madenlerinden yapılan kaçakçılık, diğer yanında da kalpleri çalınmış cesetler duruyor.
"Leyleklerin Uçuşu"nda okuyucu, adrenalin hapı yutmuş gibi, kitabın ilk sayfalarda tutulduğu heyecan fırtınasından, sonuna kadar kurtulamıyor.
 
F

Feveran Estomp

Kullanıcı
6 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
Jean-Christophe Grangé'in "Kızıl Nehirler" kitabını okumuştum en son. Bu kitabınıda %100 okurum. Adrenalin ve sürükleyiciliği çok iyi sentezliyor. Teşekkürler peri.
 
Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Kızıl nehirleri çok beğenmiştim, taç mecliside güzeldi ama sonunu beğenmedim. Bu tarz kitaplar genelde en kısa sürede bitirdiğim türlere girdiğinden bunuda listeme ekledim teşekkürler :)
 
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Böylesi bir uslubu ve polisiye bir olayı anlatış tarzı ile varmıdır başka bir yazar merak ediyorum..Okuyupda begenmedim diyen var mı? Sormam bile yanlıştı..Yoktur tabi..İstisnalar dışında.. :)
 
B

Bilgem45

Kullanıcı
13 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
6
Manisa
Yaratıcılığına, kurgusuna hayran olduğum bir yazar ve onun muhteşem kitabı. Macera ve sürükleyiciliğin bu kadar sanatkar bir dille aktarıldığı nadir kitaplardan.
 
Üst