Leylayı İncitirsin.

beyazdilekce

Kullanıcı
Bir gün Mecnun hasta olup yatağa düşer. Tedavî için bir doktor çağırırlar. Doktor: “Damardan kan almak gerek’” diyerek Mecnun’ un kolunu bağlar. Tam iğneyi batıracağı sırada Mecnun bağırır;

“-Ey doktor, bırak! Ücretini al ve git. Bu hastalıktan öleyim, zararı yok. Vazgeç kan almaktan”

Doktor Mecnun’a:

“-Sen çöllerde kükremiş arslanlardan korkmuyorsun da koluna bir iğne batmasından mı korkuyorsun?” diye sorar.

Mecnun’un cevabı şu olur;

“-Ben neşterden korkmuyorum. Benim vücudum, varlığım Leyla ile doludur. Korkarım ki benim kolumu yararken Leyla’yı incitirsin, işte ben bundan korkuyorum...!

Neşter acısını iyi bilirim..Canının derdine düşer de ne cananı  ne Leyla'yı düşünürsün(:
Ne demişler önce can sonra canan..
Burak: ) Abla sözü dinle ve inanma böyle şeylere (istersen annene sor inan O'da bana hak verecektir..)
Yanıtını bekliyorum..
sevgiler

:)
Evet ablacım , sonuçta sizin hayat tecrübeleriniz bizlere göre hayli fazla, tabiki dinlerim.Ama inanıp inanmama konusunda birşey diyemiyorum,bende bu zamana kadar yaşamadım yaşayanıda görmedim:)
Ama belkide vardır veya yaşanabilir, belki biz yaşamadığımız için bize çok uzak geliyor olabilir.Bilmiyorum abla... :)

Teşekkürler,Saygılar...

Burak: )
O kadar  hassas ve saygılısınki..
Umarım sevdiğin seni hiç mi hiç incintmez ve sana layık olur..
Biliyormusun seni oğluma da anlatım ..Soruma yanıt bekliyorum..Es geçmez tüm içtenliğiyle cevaplar dedim..
Anne nasıl bu kadar emin olabiliyorsun diye pek inanmak istemedi..
İşte bu iletin yanılmadığımın kanıtıdır..
Bir kişiyi tanımak için illaki yüz yüze karşılaşmak gerekmiyor.
Yazım karekteri bile kafi..
herşey gönlünce olsun..

Ablacım çok teşekkür ediyorum eksik olmayın , mahçup durumda kalıyorum valla ya :)
Abla sevdiğim bi annem var iki  de ablam , henüz bahsettiğin sevgiliyi bulamadım.Umarım dediğin gibi birine rastgelirim.
Evet abla insanın hisleri bazen çok şey anlatıyor, bende sizi tanımıyorum, belki düşünce yapılarımız çok farklıdır ama çok iyi birisi olduğunuzu hissediyorum, ve hislerimede çok güvenirim beni pek yanıltmazlar.
Oğlunuzada selamlar. :)
Saygılar...

Burak: )Oğluma selamını ilettim teşekkür ediyor..
Evet dünya görüşümüz oldukça farklı olsada ortak paydamız olan sevgi ve saygıda buluşabilmek ne güzel ve işte bunu başardık..İşte budur aslolan..
Önemli olan doğru iletişimler güzel diyaloglar kurmak..Dost olabilmek..
Bak itiraf ediyorum..
Yapmış olduğun mesleğe şimdi daha farklı bakıyorum..(olumlu anlamda )
Nerde bir genç polis görsem.. İşte bizim Burak diyor selam vermek istiyorum..
Yani benim için hepsi birer Burak..SeVgiLeR..

A.selam sagolsun ben teşekkür ederim.
Ablacım meslek Türkiyenin en gözde mesleklerinden biridir.Ne yazıkki günümüzde bir çok insan kişisel meseleleri genele yayıp, koskoca 200 binin üzerinde çalışanı olan kuruma karşı yanlış düşüncelere saplanıyorlar, üzücü...

:) Ablacım teşekkür ediyorum, yalnız hepsini burak olarak görme bence, dediğim gibi 200binin üzerinde çalışan var ve hepsinin kişiliğide farklı, haliyle görevini layıkı ile yapmayanlar,farklı amaçlar doğrultusunda kullananlar vardır, olucaktır,onlara denk gelirsen benden soğursun bak:)
Saygılar :)

Burak: )
Tam da önyargılarımı kırdım derken neden moralimi boyuyorsun bakim? :(
Ben polislerimizi  görmek istediğim gibi hayalimde Burak olarak değerlendirmek istiyorum..
  (Az öncehaberlerde izledim ..genç polisler kendi aralarında sudan bir nedenle kavga çıkartmış silahını çeken heyecanlı polise vatandaş engel olmak zorunda kalmış ya neyse bunlar en basiti ..görmezden geliyor es geçiyoruz)(:
Burak: ) Hazır yeri gelmişken "Haliçte Yaşayan Simonlar"kitabını oku derim .
Ben yeni başladım muhteşem..
Secgiler

:)Abla  bu konuda önyargıların varsa ki pek sanmıyorum, umarım bunlardan kurtulursun.Benide yanlış anlamayın, belki okuyanlar polis olduğu için savunuyor diye düşünebilirler ama, bu yüzden olmadığına emin olabilirler, askeriyemiz emniyetimiz ülkemizin gözbebekleridirler,ne yazıkki geçmişte ve zamanımızda yaşanmış olaylar bazı insanların düşüncelerine prangalar vurup, kurumları eleştiri yağmuruna tutuyorlar, kurumları değil kişileri eleştirelim. :) Neyse...
İskender Palanın/İki Darbe Arasında kitabını okuyorum bu aralar, bitince  alıp okumayı düşünüyorum abla,
Saygılar...

Sevgili Burak : ) önerimi dikkate aldığın için teşekkürler..
Laflafı açar diye işte buna denir..
Leyla'yı incintmeyelim derken  nerden nereye
Konudan koptuk mu ne?(:

nerde böyle aşklar, başka mecnun gelmez zaten bi daha dünyaya :)

Gerçektende pek çok Leyla gördüm ama şu  Mecnun'dan hiç haber yok hane ..
Herkes kendisini akıllı sanıyor(:

Geri