asukaki' Alıntı:Takmayacaksın illaki. Takınca sıkıntı oluyor sınav takmak ya da takmamak değil. Sınava hepimiz zaten aman canım boş ver ne olacak havasıyla giriyoruzdur. Bir çok sınava...Sorun sınavda yaptığın ya da yapılan stresin farkında olamamak.
nazarelif' Alıntı:tabii ki biz elimizden geleni yapıyoruz daha fazlasını yapmaya çalıştığımızdan bu konuşmalar zaten. başaran nasıl başarıyor onun bizden ne farkı var o da Allahın bir kulu bende. demekki benden farkı olan ufak bir ayrıntı var bizde onu yakalıycaz diye çabalıyoruz.
ya sistem bozuk ya biz![]()
nazarelif' Alıntı:tabii ki biz elimizden geleni yapıyoruz daha fazlasını yapmaya çalıştığımızdan bu konuşmalar zaten. başaran nasıl başarıyor onun bizden ne farkı var o da Allahın bir kulu bende. demekki benden farkı olan ufak bir ayrıntı var bizde onu yakalıycaz diye çabalıyoruz.
ya sistem bozuk ya biz:alkis2
crt' Alıntı:Nazarelif: )
Sistemin durumu malum bu konulara girersek çıkamayız işin içinden..
ama yine de sınavı kazanmanız şart(yanında birde torpilin olursa süper ..
Yoksa her defasında bir yeni sınav için bekleyip durursunuz..
Oğlumda söylenip duruyor ama mecburen çalışıyor . Çünkü bunun başka çıkar yolu yoki..
bende yakında öyle yapcam sanırım elimden geleni yapıyorum. allah hepimizin yardımcısı olsunyadois' Alıntı:nazarelif' Alıntı:tabii ki biz elimizden geleni yapıyoruz daha fazlasını yapmaya çalıştığımızdan bu konuşmalar zaten. başaran nasıl başarıyor onun bizden ne farkı var o da Allahın bir kulu bende. demekki benden farkı olan ufak bir ayrıntı var bizde onu yakalıycaz diye çabalıyoruz.
ya sistem bozuk ya biz![]()
sistem zaten bozuk ne mutlu sana en azından elinden geleni yapıyormuşsun inşallah olur bu sene iki ay kaldı şurda. arkadaşım geçen sene nasıl hazırlandığını elinde testlerle nasıl uyuduğunu, yemeğe bile tesle oturduğunu anlatmıştı bana ve kazandı ben dürüstçe onun kadar çalışmadığımı söyleyebilirim ama şu son iki ayı iyi geçirmem lazım bu siteye 5-10dk girip çıkıyorum yakında bunu da yapmıcam inşallah sınavdan sonra dönüşüm muhteşem olacak![]()
mabed528' Alıntı:Sınav bitti sınavla beraber stres de bitti. Sınavlar 2-13 ağustos arası açıklanacakmış ve kasımın ilk haftası gibi tercih yapacakmışız. Tercihlere daha 4 ay var bir işe girip çalışmak lazım. : )
emosin' Alıntı:Size geçmiş olsunSıra bizde
![]()
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.