Merhaba arkadaşlar. Kpss bir çoğumuzun başına dert olmuş olacak yada önceden olmuştur
Benim sınavla alakalı bir sorunum var. Sınavda süre yettir-emiyorum bunun içinde sınavda panikleyip dikkatsizlikten kaynaklanan bir çok hata yapıyorum. Aslında çok çok sakinim kaygı yapmayınca rahatlıkla yapabiliyorum ki görseniz beni hiç bir kaygı belirtisi yok o kitapçığı elime alana kadar. Eğer sınavı takmayıp sınava girsem çok rahat yapıyorum + zaman bile kalıyor. Ama yaştan dolayımı yada artık ne bileyim yaşlıda değilim daha 25 gencecik
ama günümüz koşullarına bakınca bu yaşta hala boş durmak bunu düşünerek bu sınava girmek yada hazırlanmak büyük bir sıkıntı. Sizden yardım bekliyorum
daha öncede bu sorunlarla uğraşmış yada uğraşan vardır bunu nasıl yenmeliyiz ???
Böyle panikli-ye panikli-ye sonunda pineklicez.
Not: Soru çözerek diyor bir çok kişi de bu yemiyor soru çözmeyle alakalı bir sıkıntım yok yada panikleme zamandan dolayı.

Böyle panikli-ye panikli-ye sonunda pineklicez.
Not: Soru çözerek diyor bir çok kişi de bu yemiyor soru çözmeyle alakalı bir sıkıntım yok yada panikleme zamandan dolayı.